In deze masterclass neemt Marcel Losekoot u mee in de wereld van pizza. Gedurende de masterclass kunt u alles verwachten over de pizzasoorten Pinsa, Palla, Romana en Napolitaans.
Marcel beantwoordt al uw vragen en gaat in op alle technieken rondom de perfecte pizzabodem. Een masterclass voor u als professional. Schrijf u snel in!

Wat kunt u verwachten:

  • Basisuitleg over bloem/meel en de eigenschappen van het uitgebreide assortiment van Molino Dallagiovana.
  • Toelichting over hydratatie en W-waardes.
  • Basisrecepturen van Pinsa tot Palla en van Romaans tot Napolitaans.
  • Professionele uitleg met voorbeelden over biga & poolish.
  • Openen of stretchen van diverse deegsoorten.
  • Zeer uitgebreide tasting van de klassiekers!

Over Marcel Losekoot

Marcel Losekoot is oprichter van de Pizza Academy en sinds 2012 de enige pizza-instructeur van Nederlandse afkomst, opgeleid in Italië. Zijn passie zit in de ontwikkeling van gezonde en lekkere pizzabodems én innovatie.
Zijn theorielessen zijn in de gastronomische wereld niet onopgemerkt gebleven. Meerdere bekende chefs leerden van Marcel de fijne kneepjes van het vak.

Datum en locatie

19-09-2023 10:00 - 12:30 HANOS Maastricht Volgeboekt