Professioneel buiten koken

Alles voor professioneel buiten koken

De temperaturen stijgen en de eerste zonnestralen doen weer intrede in ons land. We gaan weer massaal het terras op! Buiten is waar het gebeurt, waar u de aandacht van uw gasten trekt, zodat uw terras dé hotspot van dit seizoen wordt. Met buiten koken biedt u uw gasten een beleving. Van barbecuerookie tot ware grillmaster; wij bieden u dit seizoen alle inspiratie voor buiten koken!

Laat u inspireren op gebied van...

Professioneel barbecueën

De barbecues zijn afgestoft, de kolen zijn aangestoken en de heerlijke geur van geroosterd vlees, vis, groenten en zelfs fruit komt ons tegemoet. Dé geur die zo symbool staat voor dit seizoen en uw gasten laat watertanden. Bij HANOS vindt u alles van professioneel barbecueën: van mooie stukken vlees of vis tot de juiste hardware.

Lees meer

Buiten pizza's maken

Verras uw gasten met verse pizza's, buiten bereid op het terras. Bij HANOS vindt u alles voor het maken van authentieke Italiaanse pizza's, zoals de juiste producten en professionele pizzaovens. Of u nu net begint met het maken van pizza óf al bezig bent met het perfectioneren van de beste pizza; wij hebben alles in ons assortiment!

Lees meer

Laat je meenemen door onze professionals

Buiten is waar het gebeurt, waar u de aandacht van uw gasten trekt, zodat uw terras dé hotspot van dit seizoen wordt. Met buiten koken biedt u uw gasten een beleving. Onze culinair adviseur Mike neemt je in de video mee door de vestiging om alles te verzamelen voor een heerlijke barbecue ervaring.

Onze specialisten in uw vestging staan u ook graag bij met kennis en advies over de wereld van buiten koken. 

Bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging voor meer inspiratie.


Meer inspiratie

voorjaar

Op & Top voorjaar!

Van voorjaarsvissen, schaal- en schelpdieren tot mini cultuur groenten, van thee tot vergeten dranken en van frisse wijnen tot pittige pepers.

Laat u inspireren

terrasshop

Terrasshop

Nog nooit was de behoefte aan de gezelligheid van het terras zo groot. We helpen u graag om een gastvrij en sfeervol terras in te richten.

Lees meer