SVH Meesterkok Marcel de Leeuw heeft jarenlange ervaring in de gastronomie, en weet als geen ander hoe belangrijk een goede saus is voor een gerecht. Met de sauzen, bereid op een basisproduct,  weet Marcel u te inspireren tot creaties die u echt zullen verrassen!

Wat kunt u verwachten:

• Creatieve bereidingen geënt op basisproducten.
• Seizoensinspiratie met veel ruimte voor eigen signatuur.
• Opbouw van basis tot creatie.
• Veel basisbereidingen voor eigen afleidingen.

“GEEF JOUW CULINAIRE CREATIE DIEPGANG”

Ontvangst: 11:00 uur
Start workshop: 11:30 uur
Einde workshop: circa 14:30 uur

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Sign up for the event

14-09-2020 11:30 HANOS Heerlen
28-09-2020 11:30 HANOS Zwolle Register now
29-09-2020 11:30 HANOS Nijmegen Register now