Krachtig najaar

Volop inspiratie voor het najaar

Van zacht tot intens, behaaglijk tot stormachtig en van guur tot aangenaam; het najaar heeft het allemaal. De herfst straalt kracht uit! Met de kenmerkende najaarsproducten, volle smaken, typische bereidingen en het specialisme van vakmensen maken we er samen met u een krachtig najaar van. Geniet dit najaar van wijnen bomvol smaak, de mooiste najaarsgroenten, typisch najaarsfruit, wild & gevogelte, gastronomische patisserie en stijlvol non-food assortiment. Laat u inspireren voor een krachtig najaar!


Laat u inspireren door...

Special Najaarswijnen 2022

Special Najaarswijnen 2022

Dit najaar staat in het teken van krachtige wijnen. Onze specialisten hebben wijnen geselecteerd passend bij de krachtige smaken van het najaar. We geven daarnaast graag aandacht aan bekroonde wijnen, wijnen met een boeiend verhaal en meer! Wij inspireren u graag met onze special Najaarswijnen. Op naar een krachtig najaar!

Bekijk de special

Inspiratiemagazine Najaar 2022

Inspiratiemagazine Najaar 2022

Nog maar net bekomen van de zomer, maken we ons alweer op voor het najaar. Het herfstseizoen staat in groot contrast met de zomer en brengt ons weer ‘nieuwe’ ingrediënten en dus inspiratie. Het najaar staat symbool voor warme en volle smaken. Hét seizoen van wild & gevogelte, knolgewassen en paddenstoelen. Deze metamorfose van smaken in het seizoen trekken we ook volop door in onze vestigingen die het bezoeken absoluut waard zijn.

Wij inspireren u graag met ons nieuwste magazine. Op naar een krachtig najaar!

Bekijk het magazine

Krachtig smaakpalet

Krachtig smaakpalet

Krachtig smaakpalet

Met aardse, volle smaken en krachtige kleuren heeft het najaar haar eigen karakter. Het zijn de typische producten die het najaar haar specifieke krachtige smaakpalet geven.

Najaars wannahaves

De inkopers van HANOS zijn doorlopend op zoek naar bijzondere en nieuwe producten. Op deze pagina vindt u doorlopend unieke producten, speciaal voor u geselecteerd door onze specialisten. Laat u inspireren door ons aanbod najaars wannahaves!

Bekijk wannahaves

Redefine meat

Plantaardige alternatieven voor vlees zijn steeds meer te vinden op menukaarten. Redefine Meat is één van de pioniers en gelooft in een nieuw alternatief voor vlees: New Meat. 100% plantaardige producten, met vleesachtige structuur en smaakbeleving.

Ontdek het assortiment

Wild & gevogelte

Wild & gevogelte

HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het traditionele wildseizoen, gaat HANOS voor u op jacht naar de beste wildspecialiteiten. Nergens in Europa vindt u dan ook een vergelijkbaar assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur.

Meer over wild

Aged in oak barrels

De weken, maanden of jaren rijping op eikenhout zijn van groot belang. Onze wijnspecialisten maakten een fijne selectie van op eikenhout gerijpte wijnen die we alvast voor u proefden tussen de ‘oak barrels’ en die dit najaar een plekje op uw wijnkaart verdienen.

Lees meer

Seacuterie

Seacuterie: charcuterie, maar dan met vis. Marificio en Med in Food creëerden onder leiding van sterrenchef Pasquale Palamaro (Restaurant Indaco in Ischia, Italië) een unieke lijn met originele visproducten: `Salumi di Mare’, exclusief verkrijgbaar bij HANOS.

Laat u inspireren

Halloween

Oktober; de maand van pompoenen en natuurlijk van Halloween. Deze dag biedt de ideale gelegenheid om uw creativiteit te tonen. Hiervoor inspireren we u graag met bijzondere producten en verrassende recepten van onze chefs.

Laat u inspireren

Krachtige bereidingen

Krachtige bereidingen

Zinderende smaken

Klassieke en traditionele bereidingen als stoven en smoren horen als geen ander bij het najaar. Maar ook willen we u inspireren met verbluffende bereidingen die het najaar extra krachtig maken.

New Bar Kitchen

Latin American, Asian & Middle Eastern Inspired

De opmars van de bar kitchen gaat snel. Smakelijke, kleine gerechten welke niet meer in de definitie voorgerecht, hoofdgerecht, dessert vallen zijn duidelijk in trek bij de gasten. Het fenomeen ‘bar kitchen’ geeft u als chef veel mogelijkheden in smaken, ingrediënten en mixen van keukenstijlen. Door gebruik te maken van enkele ingrediënten en focus te leggen op de smaak en presentatie is het voor de gast een leuke manier om de vele gerechtjes op de kaart te ontdekken. Onze chefs legden wij het format voor en vanuit de inspiratie uit Latijns-Amerika, Azië en het Midden-Oosten nemen wij u graag mee in de mogelijkheden van producten en bereidingen uit ons assortiment. Verbluf uw gasten en overrompel ze met krachtige gerechtjes om te delen!

Bekijk recepten

Krachtig vakmanschap

Krachtig vakmanschap

Krachtig vakmanschap

Van vinoloog tot patissier en van topchef tot poelier; het zijn de vakspecialisten die het verschil maken. Met hun toewijding, expertise en bereidingen is het pas echt een krachtig najaar.

Vickie de Beer en Durbanville

De wijnen van Durbanville Hills zijn mooie wijnen uit Zuid-Afrika die onder andere mooi tot hun recht komen bij heerlijke Zuid-Afrikaanse gerechten. Vickie de Beer maakte voor HANOS zes gerechten die heerlijk passen bij deze wijnen.

Bekijk recepten

The ladies of sweets

Volle en krachtige najaarsdiners sluiten we graag af met de lekkerste desserts. En wie kunnen u nu beter inspireren dan de meest talentvolle patissiers? Speciaal voor HANOS gingen vijf ‘Ladies of Sweets’ aan de slag met de lekkerste najaarssmaken voor desserts die ieder diner verrijken!

Bekijk recepten

Culinary Team The Netherlands

Culinary Team The Netherlands neemt namens Nederland deel aan belangrijke nationale en internationale kookwedstrijden. Speciaal voor HANOS maakte Dennis van den Beld (chef van restaurant Het Roode Koper en lid van het Culinary Team NL) vier fantastische najaarsgerechten.

Bekijk recepten

Wild en gevogelte met Fine Fleur*

In het najaar staat er bij Fine Fleur* altijd wel een gerecht met wild of gevogelte op de kaart. Speciaal voor ons maakten Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot drie recepten met wild en tam gevogelte en geeft hij zijn kijk op dit onderwerp!

Bekijk de recepten


HANOS Shop

HANOS Shop

HANOS Shop

Meer najaarsinspiratie in onze vestigingen

Bezoek voor meer culinaire inspiratie uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten en de meest geschikte producten voor uw kaart.

Uw dichtstbijzijnde vestiging