St. felicien coupelle affine

Merk
Hennart
Verpakking
Stuks 150 gram
Artikelnummer
40709411

Productomschrijving

Mild en romig kaasje van rauwe koemelk uit de Rhône-Alpes. Geserveerd in een aardenwerken bakje, met een lepeltje uit te scheppen.

HANOS en Hennart: een ge(r)affineerde combinatie

De affineurs van Hennart uit het Noord-Franse Carvin houden zich al sinds 1922 bezig met het verzamelen en affineren (rijpen) van meer dan honderd soorten Franse kaas. Dagelijks arriveren in de rijpingskelders kazen uit het hele land; zoveel mogelijk van rauwe melk (lait cru) en van de boerderij (fermier). Het rijpen van de kazen is een complex vak dat veel bekwaamheid, kennis en ervaring vereist. Niet alleen is de factor tijd van belang, ook de temperatuur, de luchtvochtigheid en de wijze van opslag. Dat alles op de juiste manier voor elke kaassoort en volgens de laatste regelgeving.

Het grote voordeel van Hennart geaffineerde kazen voor de gastronomie is dat de kaas van topkwaliteit is en op de juiste rijpheid geserveerd kan worden. U heeft er dus geen omkijken meer naar.

Specificaties

Land Frankrijk
Vetgehalte droge stof 50,00
Verschijningsvorm Kaas Gethermiseerd

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Rauwe koeMELK, zout, zuursel, stremsel(dierlijk), ROOM.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1251
Energie (Kcal) 302
Eiwitten (gram) 14,3
Koolhydraten (gram) 0,5
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 27
- waarvan verzadigd (gram) 19,4
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 1,6

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten