Tomme d'auvergne montagne

Merk
Hennart
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
40705700

Productomschrijving

De Tomme de Montagne d'Auvergne is gemaakt van volle gepasteuriseerde melk, afkomstig van koeien die grazen op de kruidige weides in het heuvelachtige, oud vulkanische kaashart van Frankrijk: de Auvergne. De kaas is relatief jong (8-10 weken), maar toch al romig en mild van smaak. De korst is natuurgerijpt en is lichtgrijs met kleine gele puntjes, een effect van het ambachtelijke rijpingsproces door de affineurs van Hennart. Perfecte kaas voor op een kaasplateau, maar ook als ingrediënt voor Aligot, de lokale specialiteit op basis van kaas en aardappelpuree.

Specificaties

Land Frankrijk
Vetgehalte droge stof 48,00
Verschijningsvorm Kaas Bereid uit gepasteuriseerde melk

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Gepasteuriseerde MELK, zout, zuursel, stremsel (dierlijk), enzymen.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1425
Energie (Kcal) 343
Eiwitten (gram) 25
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 27
- waarvan verzadigd (gram) 18
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 1,7

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten