Ontdek ons convenience koelvers assortiment

Ons online convenience koelvers assortiment is onmisbaar voor u als professionele horecaondernemer. Verras uw gasten met deze heerlijke en verse producten en maak het uzelf gemakkelijk! Denk aan antipasti en olijven gereed om te serveren en maaltijdcomponenten die u direct als basis voor een gerecht kunt gebruiken. Altijd vers en van gelijkblijvende kwaliteit. Uiteraard bereidt HANOS de producten op klassieke wijze, zodat ze naadloos aansluiten op uw ambachtelijke keuken. Dat noemen wij nou eens gemak op maat!

Convenience koelvers met het HANOS Selektie label

HANOS importeert bovendien veel van de convenience producten zelf. Bijvoorbeeld de verse Italiaanse pasta's of de exclusieve olijven. Deze producten worden gekenmerkt door het label HANOS Selektie. Van hartige taart en quiche tot tapenade en salades, via bovenstaande productcategorieën vindt u ons online convenience koelvers assortiment.

Maak een keuze uit ons uitgebreide convenience en koelversassortiment

Het online assortiment is overzichtelijk gepresenteerd, net als in onze groothandels. Bekijk voor meer inspiratie op het gebied van convenience ook onze speciale culinaire convenience shop. Zo leest u daar meer over plates, ons 123 pasta concept en het gemak van Bak'm Beet.

Naar de convenience shop