Thee los earl grey fairtrade

Merk
Mondiano
Verpakking
Zak 200 gram
Artikelnummer
20206710

Productomschrijving

Deze Ceylon theemelange wordt gemaakt van thee uit Sri Lanka, het voormalig Ceylon. De theeplant groeit op een hoogte van 600 tot 1200 meter boven zeeniveau en de zwarte theeblaadjes geven de thee een bijzonder koperachtige kleur en fantastische smaak. Zwarte thee is vermengd met korenbloemblaadjes en natuurlijk bergamot-aroma, welke de thee verrijken met een delicate smaak.

Losse thee van mondiano

Mondiano garandeert u premium kwaliteit thee. Van begin tot einde wordt rekening gehouden met mens en milieu. De thee is fair trade gecertificeerd én biologisch. Alleen de beste thee theeblaadjes en kruiden worden geplukt voor deze melanges. Deze losse thee van Mondiano wordt verpakt in mooie zwarte zakken met een luxe uitstraling. De verpakking is hersluitbaar. Hierdoor blijft de thee lang houdbaar en goed van smaak.

Meer over Mondiano

Mondiano gebruikt geen giftige bestrijdingsmiddelen. De bodems van de theeplantages worden niet blootgesteld aan schadelijke pesticiden. De arbeiders gebruiken compost, natuurlijk organisch afval en planten om de bodem te verrijken met de noodzakelijke voedingsmiddelen. Onkruid en schadelijke insecten worden bestreden met natuurlijke technieken als rotatie van verschillende gewassen, mulch (rottend organisch materiaal) en pest-controlling spinnetjes. De grond bestaat uit veel regenwormen en microben die de grond vruchtbaar houden.

Specificaties

Land Sri Lanka
Keurmerken Biologisch / EKO
Fairtrade

Bereiden en bewaren

Ingredienten en voedingswaarden info

Zwarte thee 95%, natuurlijk aroma 3,5%, korenbloemblaadjes 1,5%

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten