Truffelhoning tuber albidum

Merk
Boscovivo
Verpakking
Pot 240 gram
Artikelnummer
25222706

Productomschrijving

De truffelhoning van Boscovivo is een heerlijke combinatie van zeer zuivere acaciahoning en witte truffel (Tuber Albidum Pico). Acaciahoning is de perfecte uitvalbasis voor de witte truffel, die zeer geparfumeerd en hartig is. Deze honing is uitermate geschikt voor zowel verse als doorgewinterde kazen. De witte truffels zijn afkomstig uit de Italiaanse regio’s Toscane, Umbrië en Marche.

Boscovivo - authentiek Italiaans

Bij Boscovivo is alles begonnen met liefde en passie voor de truffel. Opgericht in 1982 door Alfredo Landucci en Franca Bianchini, stond vanaf het begin de kwaliteit van de producten centraal. Alle producten doen recht aan
de natuurlijke, aardse smaak van de delicatesse. De truffels zijn 100% Italiaans en alle producten zijn geïnspireerd op de Toscaanse tradities. Voor Boscovivo gaat een ‘tartufaio’ (een truffeljager) samen met een speciaal getrainde hond op jacht naar de beste truffels. Ze moeten goed rijp zijn, dan komt de smaak het best tot zijn recht. De truffels die verzameld worden, zijn allemaal van oorspronkelijk Italiaanse herkomst en worden door de medewerkers van Boscovivo zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Dit is terug te proeven in de diverse producten. De pure truffelsmaak komt uitstekend tot zijn recht in elk product. De truffel past perfect bij de andere volle en rijke smaken van de herfst en de winter en geeft een onmiskenbare luxe touch aan een gerecht.

Specificaties

Seizoen Winter

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 4 ºC
Maximale bewaartemperatuur 25 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Acaciahoning, witte truffel 1%, aroma's.

Per 100 gram

Energie (Kcal) 301,8
Eiwitten (gram) 0,4
Koolhydraten (gram) 75,1
- waarvan suiker (gram) 75,1
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten