Krupuk bio yakso

Merk
Yakso
Artikelnummer
25109960
per collo à 6 zak
Geldig van 03-05-2021 t/m 16-05-2021
2,75
per zak

Productomschrijving

Krupuk is een bekend product, maar de krupuk bio van Yakso is toch compleet anders. Bij krupuk (of kroepoek) denkt u misschien niet zo snel aan dieren. Toch bestaat het voor een groot gedeelte uit garnalen. De garnalen in de krupuk van Yakso komen uit Ecuador waar ze op een verantwoorde, duurzame manier worden gekweekt in een natuurlijke omgeving en onder goede omstandigheden.

Er zijn een aantal grote verschillen voor de biologisch gekweekte garnalen ten opzichte van gangbare kweek. Bij biologisch gekweekte garnalen geen groeibevorderaars of synthetische aminozuren aan het water toegevoegd. De garnalen hebben ook meer leefruimte. Dat is prettiger voor het dier, maar het zorgt er ook voor dat er minder kans op ziekten is. Ze krijgen biologisch, GGO-vrij duurzaam visvoer en er worden geen antibiotica en groeihormonen toegepast. Bij de verwerking worden de garnalen niet bestraald en er worden geen kunstmatige veredelingstechnieken toegepast.

Over Yakso

Yakso is het merk voor de lekkere, gezonde en gevarieerde biologische Aziatische keuken. Met het uitgebreide productaanbod is het mogelijk om op een gevarieerd en smakelijk Aziatisch gerecht klaar te maken. Yakso biedt u een uitgebreid aanbod en een unieke range producten.

Het merk Yakso is in 1985 ontstaan door een groep pioniers op een zelfvoorzienende biologische boerderij in Nederland. Yakso betekent in het Japans ‘Reinig je lichaam met eten’. Door de jaren heen zijn verschillende heerlijke producten uit de Oosterse keuken toegevoegd.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 10 ºC
Maximale bewaartemperatuur 25 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Tapiocazetmeel*, zonnebloemolie*, GARNALEN*(19,3%), suiker*, uien*, zeezout, knoflook*, specerijen*, gember*. * gecontroleerd biologsich geteeld.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1990
Energie (Kcal) 475
Eiwitten (gram) 3,8
Koolhydraten (gram) 70
- waarvan suiker (gram) 3,2
Vet (gram) 19,4
- waarvan verzadigd (gram) 2
Vezels (gram) 3,1
Zout (gram) 2

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Met
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten