Sojasaus

Merk
Tomasu soy sauce
Verpakking
Fles 100 milliliter
Artikelnummer
25108400

Productomschrijving

Sojasaus, gebrouwen in een micro-brewery in Rotterdam. De sojabonen en tarwe worden lokaal gekweekt en met de hand geplukt. Vervolgens worden ze gecombineerd met bronwater en grof grijs zeezout uit Bretagne. Het fermenteren en rijpen van de sojasaus duurt minimaal 24 maanden. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde Schotse whiskyvaten, dit geeft de saus een unieke en rijke smaak. Daarna wordt de sojasaus uit de vaten geperst en rijpt deze nog 12 maanden verder voor botteling. Fles 100ml, ook beschikbaar in 200ml.

Specificaties

Wereldse Smaken

Type keuken Aziatische keuken

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 4 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Water, sojabonen, tarwe, zout

Per 100 gram

Energie (kJ) 224
Energie (Kcal) 53
Eiwitten (gram) 9,7
Koolhydraten (gram) 4,7
- waarvan suiker (gram) 0,5
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 0
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0
Vezels (gram) 2,7
Zout (gram) 13,1

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Met
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Met
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten