Al sinds de middeleeuwen worden kruiden en specerijen verhandeld en zijn ze als smaakmakers niet meer weg te denken. Wij blijven voor u opzoek gaan naar deze bijzondere smaakmakers van over de hele wereld. Van Chermoula uit Marokko tot Garam Masala uit India en van Spaanse Quinta’s, tot een Peruaanse Causa Mix. Bezoek uw HANOS vestiging voor culinair advies en inspiratie.

NOMU BARBEQUE RUB

Nomu barbeque rub

Hanos25012835

NOMU POULTRY RUB

Nomu poultry rub

Hanos25012871

RAGOUTMIX

Ragoutmix

Knorr22214453

KURKUMA GEMALEN

Kurkuma gemalen

Apollo25009643

MOSTERDZAAD GEEL

Mosterdzaad geel

Isfi25031994

VANILLESTOKJE

Vanillestokje

Isfi25032813

GEMBERWORTEL  GEMALEN

Gemberwortel gemalen

Apollo25017876

PEPER WIT STEAK

Peper wit steak

Isfi25032493

PEPER ZWART STEAK

Peper zwart steak

Isfi25032911

PEPERMOLENMIX

Pepermolenmix

Isfi25000286

PEPER VIERSEIZOENEN

Peper vierseizoenen

Verstegen25036180

GOMASIO TUINKRUIDEN

Gomasio tuinkruiden

Verstegen25036390

KERRIE BIOLOGISCH

Kerrie biologisch

Verstegen25036410

VADOUVAN

Vadouvan

Verstegen25036430

GARAM MASALA PURE

Garam masala pure

Verstegen25036440

TANDOORI MASALA PURE

Tandoori masala pure

Verstegen25036450

ROOKZOUT PIRAMIDE DEENS

Rookzout piramide deens

Verstegen25036480

ZEEZOUT

Zeezout

Verstegen25036540

KANEEL BIOLOGISCH

Kaneel biologisch

Verstegen25036550