Jus de veau gecon. kalfsjus superieur

Merk
Maitre cuisine
Verpakking
Pot 1 kilogram
Artikelnummer
40800973

Productomschrijving

De Jus de Veau is een licht gebonden kant-en-klare jus op basis van kalfsglace en rode wijn. De basis is krachtig en vers bereid. Het is dé ideale jus om uw gerecht helemaal af te maken.

Over Maître Cuisine Glaces

Maître Cuisine Glaces zijn de perfecte basis of finishing touch voor heerlijke sauzen, bouillons en soepen. Het maken van de beste basis voor gerechten is een tijdrovende bezigheid. Dankzij de hoogwaardige en verfijnde kwaliteit van de Maître Cuisine glaces zijn deze gemakkelijk en snel te bereiden. Ambachtelijk bereid met de smaken uit de klassieke Franse keuken. Alle glaces zijn koelvers, hoog op smaak en geschikt om culinaire én authentieke gerechten mee te bereiden. Voor de geconcentreerde glaces geldt een dosering van 1/6.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 2 ºC
Maximale bewaartemperatuur 6 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

82% kalfsbouillon, rode wijn (sulfiet), zetmeel (rijst, aardappel), gistextract, zout, tomatenpuree, gelatine (rund), glucose, maltodextrine, groentenconcentraat (wortel, champignon, ui, knoflook), honing, kruidenolie (nootmuskaat, laurier, peper, dragon, tijm), witte peper

Per 100 gram

Energie (kJ) 144
Energie (Kcal) 34
Eiwitten (gram) 2,0
Koolhydraten (gram) 5,7
- waarvan suiker (gram) 1,8
Vet (gram) 0,31
- waarvan verzadigd (gram) 0,16
Zout (gram) 1,5

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten