Origin madagascar dark chocolate 66%

Merk
Callebaut
Verpakking
Zak 2500 gram
Artikelnummer
28200251

Productomschrijving

Deze chocolade van Forastero, Criollo en Trinitario bonen uit Madagaskar bevat 67,4% cacaobestanddelen. De chocolade heeft een uitgesproken, maar ronde cacaosmaak met toetsen van frambozen en bosbessen. Deze unieke smaak is te danken aan de enorme diversiteit aan kruiden, planten en geuren die het Afrikaanse eiland rijk is.

Callebaut Origine

De Callebaut Origine chocolades vormen een buitengewone categorie in de chocolade. Iedere origine couverture chocolade is gemaakt met cacaobonen afkomstig uit een bepaald land of regio. Elke chocolade heeft een eigen smaak en een uniek aromatisch karakter, dankzij de bodem, het klimaat en de omgeving waar de cacaobonen werden gekweekt. De smaaknuance van deze couvertures vertoont dan ook elke oogst kleine verschillen.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 12 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Cacaomassa Madagascar , suiker , cacaoboter , emulgator: SOJA lecithine , natuurlijk vanille aroma

Per 100 gram

Energie (kJ) 2296
Energie (Kcal) 549
Eiwitten (gram) 7,9
Koolhydraten (gram) 33,4
- waarvan suiker (gram) 29,5
Vet (gram) 39,5
- waarvan verzadigd (gram) 23,7
Zout (gram) 0,02

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Met
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten