Kreeftenvlees tckl uhp dv

Merk
Pittman
Verpakking
Tray 185 gram
Artikelnummer
38301840
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Door de Ultra High Pressure verwerking van deze kreeften blijven de textuur, smaak en sappigheid gelijk aan die van een levende kreeft. Bovendien zorgt de hoge druk ervoor dat het kreeftenvlees eenvoudig los komt van de schaal en er dus geen vlees verloren gaat. Hierbij blijft de natuurlijke vorm van de kreeft behouden. Het resultaat is een ultraverse smaak voor een constante prijs.

Wat is UHP?

UHP' staat voor Ultra High Pressure. UHP is een conserveringstechniek voor voedingsmiddelen en wordt ook wel 'High pressure processing' (HPP) of 'hogedrukpasteurisatie' genoemd. Kenmerkend voor deze conserveringstechniek zijn de lage temperatuur en hoge druk.


Bij de UHP-techniek wordt een voedingsmiddel machinaal blootgesteld aan een lage temperatuur en hoge druk (3.000 bar). Door de hoge druk worden ziekteverwekkers en micro-organismen die bederf veroorzaken onschadelijk gemaakt. Door de lage temperatuur blijven de voedingswaarde en de natuurlijke sensorische eigenschappen van het product beter behouden.

Specificaties

Vangstgebied NW- Atlantische oceaan (FAO21)
Latijnse naam Homarus americanus

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur -30 ºC
Maximale bewaartemperatuur -18 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

100% kreeft (Homarus americanus)

Per 100 gram

Energie (kJ) 299
Energie (Kcal) 71
Eiwitten (gram) 14,9
Koolhydraten (gram) 0,5
- waarvan suiker (gram) 0,1
Vet (gram) 1
- waarvan verzadigd (gram) 0,2
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 0,7
Polyolen 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Met
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten