Zeebaarsfilet met citroen en rozemarijn

Merk
Daily fresh food
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
38900040
Let op!
Dit artikel gaat vervangen worden
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Zeebaars met citroen en rozemarijn. Besprenkel de zeebaars met olijfolie en leg voor ongeveer 7 minuten in een voorverwarmde oven van 175˚C. Wij branden de huid af met behulp van een gasbrander en serveren de zeebaars met geroosterde bospeen en witte wijnsaus.

Sous-vide gegaarde producten

Sous-vide is een zeer nauwkeurige bereidingstechniek om kleur, structuur en smaak van de ingrediënten te behouden. Met onze lijn sous-vide gegaarde producten bereikt u tijdswinst in de keuken, zonder in te leveren op kwaliteit. De producten worden, eventueel verrijkt met kruiden en specerijen, sous-vide gegaard op lage temperatuur voor een perfecte cuisson. De finishing touch is en blijft aan u!

Specificaties

Vangstgebied Turkije
Latijnse naam Dicentrarchus labrax

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

zeebaars 91% (VIS), mariande met limoen 9% (knoflook, plantaardige olie (zonnebloem, olijfolie), zout, rozemarijn, salie, citroenschil, peper, curcuma, voedingszuur: E270)

Per 100 gram

Energie (kJ) 634,31
Energie (Kcal) 151,86
Eiwitten (gram) 21,66
Koolhydraten (gram) 1,48
- waarvan suiker (gram) 0,05
Vet (gram) 6,54
- waarvan verzadigd (gram) 1,45
Vezels (gram) 0,16
Zout (gram) 0,57

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Met
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten