Zalm gerookt zijde heel vishuis

Merk
Vishuis
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
38201030
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

De gerookte Noorse zalm van 'Het Vishuis' heeft een zeer goede kwaliteit met een mooie, droge structuur en veel smaak. Het milde en langdurige rookprocedé, in combinatie met de uitgelezen kruiden en specerijen, levert een prachtig eindproduct op. Dankzij de gebruikte techniek wordt de zalm dieprood van kleur en krijgt de vis een compacte structuur.

Over Het Vishuis

Leverancier Het Vishuis uit België wordt gerund door koks die zich gespecialiseerd hebben in het roken van zalm. Ook paling, forel en makreel wordt in Het Vishuis op traditionele wijze gerookt. Het onderscheidende productieproces resulteert in vissen met een lange houdbaarheid en een unieke smaak.

Specificaties

Vangstgebied Noorwegen - Aquacultuur
Latijnse naam salmo salar

Specificaties vis

Kweek of wild Kweek
Temperatuurstroom Koelvers

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC
Bereidingsadvies nvt

Ingredienten en voedingswaarden info

zalm, zout, suiker, kruiden, rook van beuken-, eiken en essenhout

Per 100 gram

Energie (kJ) 979
Energie (Kcal) 235
Eiwitten (gram) 23,7
Koolhydraten (gram) 5
- waarvan suiker (gram) 0,7
Vet (gram) 14,8
- waarvan verzadigd (gram) 2,14
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 3,8
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 3,9
Zout (gram) 2,38
Cholesterol 55

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Kan sporen bevatten van
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Kan sporen bevatten van
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Met
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten