Forel gestript 350/450 gr smallert

Merk
T smallert
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
38000070

Productomschrijving

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van ‘dichtbij’ komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. ’t Smallert is onze leverancier van forellen.

Deze regenboogforel wordt gekweekt op de Veluwe. Van nature is het vlees van de regenboogforel lichtroze van kleur, maar omdat dit een kweekforel is kan de kleur variëren van wit tot rood. De vleesstructuur is fijn en de smaak neutraal. Zeer smakelijk om in zijn geheel te bakken, grillen of pocheren en in combinatie met bijvoorbeeld kruidenboter of een frisse salade.

Over 't Smallert

De forellen van ’t Smallert worden op een duurzame en ambachtelijke manier gekweekt. De vissen krijgen de tijd en ruimte om te groeien. Ze worden gevoerd met korrels die veel mineralen en eiwitten bevatten. Daarbij zwemmen ze in het zuiverste sprengenwater, rechtstreeks uit de bossen van het Kroondomein. Deze combinatie zorgt ervoor dat de forellen van ’t Smallert van hoge kwaliteit zijn. De forellen zijn tevens bekroond met het keurmerk ‘Erkend Veluws Streekproduct’.

Specificaties

Vangstgebied Nederland
Latijnse naam Oncorhunchus Mykiss
Keurmerken IK KOOK BEWUST

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 4 ºC
Bereidingsadvies Forel kunt u, bakken, grillen, stomen of roken.

Ingredienten en voedingswaarden info

100% forel

Per 100 gram

Energie (kJ) 526
Energie (Kcal) 126
Eiwitten (gram) 18,4
Vet (gram) 5,8
- waarvan verzadigd (gram) 0,9
Zout (gram) 0,1

Allergie-informatie info

Vis
Met
vis