Runder brisket gegaard aan stuk 1,2kg dv

Merk
Slow food masters
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
30801050

Productomschrijving

Eén van Amerika 's barbecue-klassiekers: de Beef Brisket. Nederland is dit stuk vlees nog aan het ontdekken en Slow Food Masters helpt hier graag een handje bij. De bereiding van Brisket vraagt wat meer aandacht, omdat het de neiging heeft wat sneller droog te worden. Low and slow zorgt ervoor dat het vlees malser wordt.

Over Slow Food Masters

Slow Food Masters is een lijn van langzaam gegaard vlees op traditionele Amerikaanse smokers. Met deze lijn kunt u snel een barbecue-style gerecht op de kaart zetten. Alles wordt vers bereid, 24 uur lang gemarineerd en op traditionele Amerikaanse barbecuewijze gegaard in een speciale smoker, boven appelhout en open vuur. Deze bereidingswijze, gecombineerd met homemade rubs, geeft het zachte malse vlees een unieke smaak. Omdat er geen toevoegingen aan het vlees worden gedaan, leveren wij dit assortiment diepgevroren aan. Het warm maken kan in een (stoom)oven, of nagrillen op een barbecue voor extra effect.

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur -25 ºC
Maximale bewaartemperatuur -18 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Rundvlees(84%)*, water, zout bruine suiker, kruiden en specerijen, dextrose, natriumbicarbonaat, tapioca zetmeel, tri natriumcitraat, carrageen

Per 100 gram

Energie (kJ) 1397
Energie (Kcal) 333
Eiwitten (gram) 45,51
Vet (gram) 16,01
Zout (gram) 2,77

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten