RUNDERSUCADE ON THE BONE SOUSVIDE GEGAARD

Merk
Van der zee
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
30806430

Productomschrijving

Deze rundersukade op het schouderblad is zonder twijfel een blikvanger op tafel. Wij hebben de sukade al sous-vide bereid, waardoor deze heerlijk mals is. U hoeft dit mooie stuk vlees slechts te verwarmen en eventueel te verrijken met bijvoorbeeld (kruiden)boter, rode wijnjus, olijfolie óf een lak naar keuze. Onze chef koos voor een lak met onder andere XO champignonsaus. Bedek de sukade met aluminiumfolie en verwarm deze in een voorverwarmde oven op 140°C.

Bereiden en bewaren

Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

98% rundvlees, zout, specerijen, suiker, invertsuikerstroop, kleurstof (E150d SULFIET, E150c).

Per 100 gram

Energie (kJ) 744
Energie (Kcal) 177
Eiwitten (gram) 26,37
Koolhydraten (gram) 0,82
- waarvan suiker (gram) 0,62
Vet (gram) 7,61
- waarvan verzadigd (gram) 3,42
Zout (gram) 1,61

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Met
zwavel en sulfieten