Varkens pluma veer v/d lende iberico

Merk
Hanos
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
30115545

Productomschrijving

De lendekap of veer van de lende is het mooie stukje vlees wat op een ribeye zit. De Ibérico-lende is rijk, sappig en zeer smakelijk. Het is perfect om af te bakken of grillen.

Over het Iberisch varken

Dat er van het Spaanse Ibérico-varken de meest smaakvolle gedroogde hammen gemaakt worden wist u waarschijnlijk al. Maar er is zoveel meer moois aan dit dier dat qua smaak onderscheidend is voor de gastronomie. Het vlees is in verschillende snitten bij uw HANOS-slager verkrijgbaar en past uitstekend in bijvoorbeeld een feestmenu.

Kenmerkend voor Ibérico-varkensvlees is dat het uniek is van karakter en smaak. Het vlees is goed te bereiden op de grill of barbecue. Omdat het Ibérico-vlees een mooie vetmarmering heeft, blijft het ook bij dit soort bereidingen mals en sappig. In de pan karamelliseert het vlees prachtig. De prijs-kwaliteitverhouding van Ibérico-varkensvlees is uitstekend.

Een Ibérico-varken wordt op een andere wijze uitgesneden dan gebruikelijk. De belangrijkste snitten zijn: solomillo (varkenshaas), secreto (plaatvlees), lomo (filet), presa (nekkap), aguja (varkensnek) en pluma (lendekap).

Ingredienten en voedingswaarden info

Iberian Pork Pluma

Per 100 gram

Energie (kJ) 583
Energie (Kcal) 205
Eiwitten (gram) 18,6
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 14,7
- waarvan verzadigd (gram) 5,99
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 7,38
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 1,34
Zout (gram) 0,11

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten