ban_han_mag_convenience_assotiment_pag30_747x498.jpg

Wild en gevogelte voor u gegaard
Het convenience assortiment

Met de voorbereide producten van HANOS bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. De bereide producten komen uit eigen productie en hebben een perfecte garing. Het enige wat u hoeft te doen is het ingrediënt te regenereren en met uw creativiteit maakt u er uw gerecht van.

Bekijk het assortiment

Onze poelier aan het woord

Onze poelier vertelt u alle achtergrondinformatie over de diverse soorten wild, van het voedsel van het dier tot aan de beste bereiding. Daarnaast vind u hieronder ook de wildkalender van 2021, zodat u weet welk wild op welk moment beschikbaar is.

Wild op de menukaart

Niet alleen HANOS wordt wild van wild. Verschillende restaurants in Nederland en België ook. Benieuwd naar de verhalen van deze restaurants en wat zij aan wild op de menukaart zetten? Zij delen hun verhalen én wat absoluut niet mag missen op de kaart in het wildseizoen!

Lees de verhalen

Wat staat er op de kaart? | Wild op de menukaart

Eindeloze culinaire mogelijkheden

De culinaire mogelijkheden met wild zijn eindeloos Op FoodXperience zijn veel wild recepten te vinden, die u als inspiratie voor het uw wildmenu kan inzetten. Ontdek hieronder alle recepten met wild.

Recepten met wild

Recepten met wild

Recepten met wild