Deepblue

Duurzame vis uit de oceaan!
 

Deepblue is al tientallen jaren één van de bekendste merken voor ‘vis in blik’ in Nederland! En daar zijn goede redenen voor!

Met Deepblue heeft u altijd een heerlijk, gezond en verantwoord product in huis. Een goede keuze voor mens en natuur.
Deepblue
Of het nu gaat over tonijn, sardines, zalm, makreel, haring of ansjovis: onze vis wordt altijd wild gevangen, vanuit verschillende oceanen. Na de vangst wordt de vis altijd zo snel mogelijk verwerkt, waardoor al het lekkere en gezonde direct in het blik bewaard blijft. Zo zet u altijd de lekkerste gerechten op tafel met Deepblue visconserven.

Wij van Deepblue zien het als onze plicht om het visbestand op een gezond niveau te houden en de bijvangst van ander zeeleven zoveel mogelijk te beperken. Overbevissing is een bedreiging voor de leefomgeving van allerlei diersoorten en een gevaar voor de vissersgemeenschappen en de werkgelegenheid. Om deze effecten zo veel mogelijk te beperken heeft een groeiend aantal van onze producten een MSC certificering. Door vis met het blauwe MSC keurmerk te kopen, steunt u rechtstreeks de visserijen die onze oceanen beschermen én stimuleert u andere visserijen om dat ook te doen.

Een eerlijke en verantwoorde prijs in de handelsketen staat centraal bij duurzame visvangst. Deepblue MSC tonijn is daarom nu ook beschikbaar met ‘Fair Trade’ certificering.

Vanaf heden ook verkrijgbaar 1705 gram MSC skipjack tonijn in zonnebloemolie of in water. Kies bewust, kies MSC Deepblue!
Sushi tonijnxsmall.jpg

Kies bewust, kies MSC Deepblue!

deepblue-logo.jpg
Deepblue msc logo
TONIJN SKIPJACK CHUNKS IN BRINE
4,75 3,95

per blik

TONIJN SKIPJACK CHUNKS IN ZONNEBLOEMOLIE
8,95

per zak

TONIJN SKIPJACK CHUNKS IN Z. OLIE
5,15 3,95

per blik

TONIJN SKIPJACK CHUNKS IN Z. OLIE MSC
14,30 12,25

per blik

TONIJN SKIPJACK CHUNKS IN BRINE MSC
13,95 11,95

per blik