London Essence Roasted Pineapple Crafted Soda

Nieuw: London Essence Roasted Pineapple Crafted Soda

London Essence Roasted Pineapple Crafted Soda is een verrukkelijke combinatie van tropische, frisse ananas en botanicals die de smaakpapillen onmiddellijk naar zonniger oorden transporteren. Er is ook een subtiele hint van karamel, terwijl de toevoeging van gedistilleerde basilicumessence voor een geurige en kruidige toets zorgt die de zoetheid tempert. Met zo’n mooi afgerond smaakprofiel kan onze Roasted Pineapple Crafted Soda op zich geserveerd worden voor een verfrissende opkikker, of in combinatie met uw favoriete kwalitatieve donkere rum voor een moderne versie van de klassieke rumpunch.

London Essence Pink Grapefruit Crafted Soda
 

Deze vakkundig gemaakte soda is ontworpen om tal van klassieke cocktails en mocktails te verrijken, van een klassieke Vodka Collins of een verfrissende Roasted Pineapple Fizz tot een charismatische Mimosa. Til de sterke drank van uw keuze moeiteloos naar een hoger niveau. Dankzij het uitgesproken smaakprofiel presteert deze soda ook spectaculair goed als frisdrank. Serveer met grote ijsblokken en garneer met een vleugje limoenschil voor een heerlijk geurende afdronk.
Luxueus, en toch licht en caloriearm: deze Roasted Pineapple Crafted Soda mag niet ontbreken in uw koelkast.

SODA WATER ROASTED PINEAPPLE 20CL
29,95

per doos 24 flesThe London Essence Company

The London Essence Company

Het verhaal van ‘The London Essence’ begint al in 1896, aan de oever van de Theems, hier ontwikkelden ze essences voor de beste parfumhuizen van de stad. Deze rijke geschiedenis heeft hen gevormd tot de experts van vandaag. Nu ontwikkelen ze luxeuze dranken met behulp van moderne distillatietechnieken. Dit resulteert in aromatische mixers met een eigentijds randje. De dranken zijn de ideale begeleider van sterke dranken, maar vormen ook op zich een heerlijk aperitief.

Verfijnde mixers, licht en caloriearm

The London Essence Company biedt een range van uitgebalanceerde, caloriearme premium mixers: tonics, gingers en soda’s. De verfijnde mixers worden gemaakt van de beste botanicals, pure ingrediënten en drie keer gefilterd water. Ze hebben een unieke aromatische smaak, zijn subtiel licht en caloriearm (max. 20 calorieën per 100 ml).


Ontdek de producten

SODA WATER ROASTED PINEAPPLE 20CL
29,95

per doos 24 fles

TONIC WATER POMELO & PINK PEPPER 20CL
29,95

per doos 24 fles

GINGER ALE 20CL

Ginger ale 20cl

London essence

29,95

per doos 24 fles

TONIC WATER ORANGE & ELDERFLOWER 20CL
29,95

per doos 24 fles

SODA WATER 20CL

Crafted soda water 20cl

London essence

29,95

per doos 24 fles

TONIC WATER GRAPEFRUIT & ROSEMARY 20CL
29,95

per doos 24 fles

GINGER BEER 20CL

Ginger beer 20cl

London essence

29,95

per doos 24 fles

SODA WATER WHITE PEACH & JASMINE 20CL
29,95

per doos 24 fles

TONIC WATER INDIAN 20CL

Tonic water indian 20cl

London essence

29,95

per doos 24 fles

Good taste gets noticed

The London Essence Company is de officiële mixers partner van The World’s 50 Best Bars en is in een groot aantal van ‘s werelds beste cocktailbars verkrijgbaar.

The London Essence Company


Recepten met London Essence

Met de mixers van London Essence maakt u mooie recepten om uw gasten mee te verrassen. Wij geven u een aantal voorbeelden.