Nestlé Garden Gourment

Nestlé GARDEN GOURMET®

GARDEN GOURMET® speelt in op deze toenemende vraag naar plantaardig. Want consumenten kiezen steeds vaker voor duurzaam, gezond en diervriendelijk. Bijna 70% van de Nederlanders eet wekelijks een maaltijd zonder vlees. Waarbij 86% van de vegan keuzes wordt gedaan door niet-veganisten. Flexitariërs drijven de plantaardige markt, maar 51% is ontevreden over het aantal plantaardige gerechten op het menu!* Daarom inspireert GARDEN GOURMET met een sterk en smakelijk basis portfolio vleesvervangers, om meer te variëren met gerechten zonder vlees.

Alle GARDEN GOURMET® producten zijn:

  • Gekwalificeerd Nutri-Score A
  • Lager in vet en zout t.o.v. andere vleesvervangers
  • Hoger in eiwitten en vezels t.o.v. andere vleesvervangers
  • Gecertificeerd vegan met het Europees erkende V-Label
  • Uitsluitend gemaakt van Europese soja

Ontdek het GARDEN GOURMET® assortiment:

VEGAN SENSATIONAL BURGER 113GR

Vegan sensational burger 113gr

Garden gourmet41419780

VEGAN BALLETJES

Vegan balletjes

Garden gourmet41422930

VEGAN GEHAKT

Vegan gehakt

Garden gourmet41419270

Garden Gourment Vegan Balletjes

GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes

De GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes zijn een smakelijk en veelzijdig vleesalternatief om toe te voegen aan velen warme en koude recepten, van rijke Italiaanse pasta’s tot geurige Aziatische gerechten. Deze vegan lekkernijen zijn ready-to-eat, waardoor je in een handomdraai een heerlijke maaltijd voor uw gasten kunt bereiden.

Garden Gourmet Vegan Filet Stukjes

GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes

De GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes zijn een must-have in jouw keuken! Maak kennis met de sappige textuur en spot-on smaak. Het is een ideaal ingrediënt om gemakkelijk direct toe te voegen aan vele recepten, zoals wokgerechten, salades, sandwiches en wraps. Gemaakt van plantaardige ingrediënten, rijk aan eiwitten en een bron van vezels. Het is een heerlijk product, geschikt voor jouw culinaire creaties.

Garden Gourmet Vegan Gehakt

GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt

Met GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt kun je eindeloos variëren. Het gehakt is op dezelfde manieren te bereiden als recepten met vleesgehakt, snel en makkelijk! Rijk aan plantaardige eiwitten en een bron van vezels. De perfecte basis voor nieuwe receptcreaties of traditionele gerechten, zoals lasagne, pastarecepten, ovenschotels of chili sin carne.

Garden Gourmet Vegan Sensational Burger

GARDEN GOURMET® Vegan Sensational Burger

Deze burger heeft alles wat een echte burger onweerstaanbaar maakt, alles behalve vlees! Laat je verrassen door de onweerstaanbare smaak en sappige textuur. Rijk aan plantaardige eiwitten en een bron van vezels. Snel en makkelijk te bereiden in de pan, grill, oven of frituur. Serveer jouw gasten iets unieks; Serve something Sensational!