Ervaar de authentieke smaken van de sanpellegrino italian sparkling drinks

100% gecertificeerd biologisch fruit uit Italië, een vleugje biologische rietsuiker, wat natuurlijke aroma’s en bruisend drinkwater: alleen de ingrediënten van de beste kwaliteit worden gekozen voor de authentieke Sanpellegrino’s Organic premium bruisende fruitdranken.

Aranciata

Aranciata organic

De heerlijke authentieke smaak van Aranciata Organic komt van 100% biologische sinaasappels uit Italië, biologische rietsuiker en natuurlijk sinaasappelaroma.

Deze bruisende sinaasappeldrank heeft een delicaat aroma dat je aan versgeperste sinaasappels doet denken, vers geplukt uit zonnige boomgaarden. Neem een slokje en ervaar de zoetheid van natuurlijke sinaasappel met een aangename licht bittere eindnoot.

Cocktailtip van Sanpellegrino – Garibaldi

Aranciata Rossa

Aranciata rossa organic

Aranciata Rossa Organic is een bruisend drankje op basis van 100% biologische Italiaanse bloedsinaasappels, biologische rietsuiker en natuurlijk sinaasappelaroma.

Blush-rood zoals een Siciliaanse zonsondergang, Aranciata Rossa Organic heeft het de geur van intense, versgeperste sinaasappels. Een heerlijke unieke smaak, waarin de het zoete in balans is met de lichte zuurgraad van de fijnste kwaliteit bloedsinaasappels uit Italië.

Cocktailtip van Sanpellegrino – Blood Sand

Limonata_cocktail.jpg

Limonata organic

Deze premium bruisende citroendrank is gemaakt met 100% biologische Siciliaanse citroenen, biologische rietsuiker en natuurlijk citroenaroma.

Door zijn fijne bubbels en levendige gele kleur, heeft de Limonata Organic het intense aroma en de bruisende smaak van verse citroenen. De natuurlijke zoetheid wordt in evenwicht gebracht door de frisse zuurgraad. Denk aan de zon en geniet van de verkwikkende sensatie!

Cocktailtip van Sanpellegrino – Smash

Chinotto

Chinotto

Chinotto ontstond in de jaren '50 en wordt gemaakt met het extract van zongerijpte chinotto-sinaasappelen die hun typische smaak ontlenen aan de unieke omgevingsomstandigheden van het Middellandse Zeegebied.

Het volle exquisiete aroma van essentiële chinotto-oliën en een mix van 20 verschillende kruiden creëert een unieke rijke smaak. De smaak balanceert tussen zoet en bitter, het aroma van sinaasappelbloesem en lichte tonen van kaneel en rabarber. Elke slok van de iconische Chinotto is een reis naar het zuiden van Italië.

Cocktailtip van Sanpellegrino – Americano

CHINOTTO 20 CL SAN PELLEGRINO
18,95 13,95

per tray

Pompelmo_cocktail.jpg

Pompelmo

Sanpellegrino Pompelmo is verbazingwekkend fris en dorstlessend en dankt zijn unieke smaak aan de zongerijpte grapefruits uit de citrusgaarden van de Middellandse Zee.

Sanpellegrino Pompelmo heeft een matgele kleur met precies de juiste hoeveelheid koolzuur en de smaak van vers geperst grapefruit en eindigt bitterzoet.

Cocktailtip van Sanpellegrino – Paloma