HANOS Evenementen & online masterclasses

Evenementen & online masterclasses

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf!


FoodXevent

Disfrutar Barcelona

Op dinsdag 17 mei organiseerde HANOS een FoodXevent met een chef die behoort tot de top van de internationale cuisine. We hebben het over Eduard Xatruch, naast Oriol Castro en Mateu Casañas chef en mede-eigenaar van Disfrutar**, Barcelona.

Wilt u ontdekken hoe u techniek kunt inzetten als smaakmaker? Lees dan meer en laat u inspireren door Eduard Xatruch, die naast El Bulli*** ook ervaring opdeed bij niet de minste namen als Heston Blumenthal’s The Fat Duck***, Massimiliano Alajmo's Le Calandre*** én Juan Mari’s Arzak***.

Lees meer


Inspiratiesessies & masterclasses

Schrijf u in voor inspiratiesessies & masterclasses

Onze inspiratiesessies kennen een informeel karakter en worden in presentatievorm gegeven, zodat u de informatie duidelijk en eenvoudig kunt volgen. De uitgekezen kans om in korte tijd een dosis kennis op te doen en bij te praten met vakgenoten! Tijdens onze masterclasses staan thema en inhoud centraal en gaat de verdieping op het vakgebied altijd verder dan de basis.

Bekijk aankomende evenementen

Online masterclasses & livestreams

Bekijk online masterclasses & livestreams

Verschillende online masterclasses en livestreams konden vanwege de geldende maatregelen niet fysiek doorgaan, maar hebben online toch doorgang gevonden. Deze evenementen zijn voor u opgenomen, zodat u deze ten alle tijden terug kunt kijken. Laat u op afstand inspireren door enthousiaste professionals, die hun tips voor verschillende vakgebieden graag met u delen!

Kijk online evenementen terug


Recente online evenementen

Kijk hieronder de streams van onze meest recente online masterclasses en livestreams terug.

Online masterclass 'Vis & Seizoen - Voorjaar' met Jakob Doorn

Klik hier om de recepten te downloaden

Tijdens deze masterclass neemt Jakob Doorn u mee in de wereld van seizoensvissen. Jakob Doorn is de internationale visspecialist bij HANOS partner Versvishandel Jan van As en tevens auteur van de boekenserie 'Vis en Seizoen'. Ronald Oud (voormalig executive chef van Hotel Okura) geeft er leiding aan de ontwikkelings- en productiekeuken.

Online masterclass 'Plantbased streetfood' met Marcel de Leeuw

Klik hier om de recepten te downloaden

Tijdens de online masterclass neemt SVH Meesterkok Marcel de Leeuw u mee in de wereld van plantbased streetfood. Marcel legt tijdens deze masterclass uit waarom hij gelooft in de krachten veelzijdigheid van plantaardige voeding. Het is namelijk niet alleen lekker, maar ook goed voor het milieu! Inmiddels zoekt meer dan 65% van de gasten naar plantaardige opties opde menukaart.

Marcel laat u in deze sessie unieke plantbased streetfood menucreaties en verschillende technieken zien, welke gemakkelijk zijn toe te passen in uw restaurant. Zodat we bij elke geserveerde maaltijd samen echt het verschil maken.


Meer inspiratie:

Voorjaar

Voorjaar

Voorjaar