HANOS Evenementen & online masterclasses

Evenementen & online masterclasses

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf!

In verband met de huidige maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om alle door ons georganiseerde evenementen tot en met het einde van het jaar te annuleren. Wel kunt u zich alvast inschrijven voor de evenementen in 2022. Om u op afstand toch te kunnen blijven inspireren, kunt u reeds opgenomen livestreams en online masterclasses te alle tijden terugkijken.

 


Online masterclasses & livestreams

Online masterclasses & livestreams

Verschillende online masterclasses en livestreams konden vanwege de geldende maatregelen niet fysiek doorgaan, maar hebben online toch doorgang gevonden. Deze evenementen zijn voor u opgenomen, zodat u deze ten alle tijden terug kunt kijken. Laat u op afstand inspireren door enthousiaste professionals, die hun tips voor verschillende vakgebieden graag met u delen!

Kijk online evenementen terug

Inspiratiesessies & masterclasses

Inspiratiesessies & masterclasses

Onze inspiratiesessies kennen een informeel karakter en worden in presentatievorm gegeven, zodat u de informatie duidelijk en eenvoudig kunt volgen. De uitgekezen kans om in korte tijd een dosis kennis op te doen en bij te praten met vakgenoten! Tijdens onze masterclasses staan thema en inhoud centraal en gaat de verdieping op het vakgebied altijd verder dan de basis.

Bekijk aankomende evenementen


Recente online evenementen

Kijk hieronder de streams van onze meest recente online masterclasses en livestreams terug.

Masterclass Frank Haasnoot tijdens het FoodXevent

Klik hier om de recepten te ontvangen

Meerdere keren per jaar organiseert HANOS FoodXperience events, een boordevol programma met topchefs uit binnen- én buitenland. Op 1 en 2 november 2021 stond het FoodXevent in het teken van patisserie. Hoofdgast Frank Haasnoot is een Nederlandse patissier die al jarenlang werkzaam is in de top van patisseriewereld.

Masterclass 'Kaas & begeleiders'

Klik hier om de recepten te ontvangen

Uw kaasplank nooit meer "cheesy"! Michel ter Hart houdt zich elke dag bezig met het inkopen van kazen voor onze groothandels en als echte kaaskenner deelt hij graag zijn expertise. Laat u inspireren op het gebied van kaas en serveer een mooie kaasplank tijdens de feestdagen.


Nog geen klant?

Als klant van HANOS krijgt u toegang tot tal van inspirerende evenementen. Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd schrijft u zich eenvoudig in als klant.
Ontdek meer over de voordelen die u als klant van HANOS heeft.

Meer over klant worden