Magische feestdagen

Volop inspiratie voor magische feestdagen

De feestdagen hebben iets magisch. Fonkelende lichtjes, warme sferen, feestelijke dranken en een gastronomisch menu. Met de feestdagen is het tijd om écht uit te pakken. We inspireren u voor een magisch feestmenu met gastronomische producten, een ultieme selectie van de lekkerste dranken, stijlvolle tafelsettings én het specialisme van experts in de culinaire wereld.


Laat u inspireren door...

Zoetwaren Kerst

Special Zoetwaren Kerst

In onze Special Zoetwaren Kerst 2022 vindt u de mooiste acties op alle zoetigheid voor de Kerst. Denk hierbij aan (kerst)chocolade, snoepgoed, holfiguren en meer. De geselecteerde acties zijn geldig van 28 november tot en met 26 december 2022. Profiteer nu!

Lees de special

Inspiratiemagazine Feestdagen 2022

Inspiratiemagazine Feestdagen 2022

De feestdagen staan voor de deur met al haar warmte en sfeer. Het is tijd om uit te pakken met feestelijke ingrediënten en menu’s. Ons nieuwste magazine staat bol van inspiratie om ware magie tijdens de feestdagen te creëren. Samen met u maken we er magische feestdagen van.

Lees het magazine

Magische smaken

Magische smaken

Magische smaken

Tijd voor exclusieve magische smaken. Van gastronomische bites tot ultieme kerstwijnen, van exclusieve vlees-, vis- en vegetarische gerechten tot verrassende likeuren en van klassieke desserts tot cognac.

Chef's Choice

Wilt u de echte chefs verrassen tijdens de feestdagen? Speciaal voor u selecteerden onze chefs de mooiste, lekkerste en meest verrassende favoriete producten. Met deze producten tovert u gegarandeerd de magie op tafel!

Lees meer

Feestdagen wannahaves

De inkopers van HANOS zijn doorlopend op zoek naar bijzondere en nieuwe producten. Op deze pagina vindt u doorlopend unieke producten, speciaal voor u geselecteerd door onze specialisten. Laat u inspireren door ons aanbod feestdagen wannahaves!

Bekijk wannahaves

Tips van de specialist

Onze slager en visspecialist delen graag hun tips voor de feestdagen met u. Gaat u voor vlees? Maak dan kennis met Beef 'n Bones en Wagyu Tajima. Serveert u vis? Dan mogen kaviaar en zalmspecialiteiten zeker niet ontbreken.

Bekijk selectie

De ultieme wijnen voor de feestdagen

Ultieme wijnen voor de feestdagen

Bij een gastronomisch diner mogen de beste wijnen niet ontbreken. Het is de combinatie tussen het gerecht én de wijn die maakt dat ze elkaar versterken. Onze specialisten doken de wijnkelder in en maakten een magische selectie wijnen.

Lees meer

Dobla kerstcollectie

Met de chocoladedecoraties van Dobla geeft u deze feestdagen uw patisserie en desserts een feestelijke kerstuitstraling! Maak bijvoorbeeld eenvoudig zelf een chocolade kersthuisje of ontdek passende decoratie voor feestelijke desserts.

Ontdek het assortiment

Kerstdesserts

Bij patisserie draait het om smaaknuances, verfijning van de smaken, structuren en de creativiteit van de patissier. Bekijk ons grote assortiment patisserie van hoogstaande kwaliteit en vindt alle benodigdheden die u nodig heeft om het kerstdiner in stijl af te sluiten!

Bekijk het aanbod

Magische bereidingen

Magische bereidingen

Magische bereidingen

Het zijn de feestelijke bereidingen die het kerstmenu haar magische uitstraling geven. Durf uit te pakken met technische bereidingen of juist met onze feestelijke bouwstenen, kies voor klassiek of juist bereidingen met een vernieuwende touch.

Eetbare kerstballen

Tijdens Kerst hangt de boom vol met de mooiste kerstballen. Wij brengen de kerstbal dit jaar naar tafel in de vorm van ‘eetbare kerstballen’. Serveer met deze heerlijke lekkernijen het optimale kerstgevoel.

Bekijk de recepten

White Christmas

We're dreaming of a white Christmas! Met enkel witte producten maakten onze chefs volledig witte gerechten. Geen sneeuw dit jaar? Tover de witte Kerst dan gewoon zelf bij uw gasten op tafel.

Bekijk de recepten

Christmas Coffee Specials

Een fantastisch diner is heerlijk om af te sluiten met een heerlijke kop koffie, maar ook is het leuk om net dat stapje verder te gaan en uw gasten een ‘Christmas Coffee Special’ te serveren.

Bekijk de recepten

Baba

We kennen allemaal wel de ‘baba au rhum’. Heerlijke cakejes doordrenkt met rum. Met deze recepten voor baba’s kunt u alle kanten op. De basis is de baba, de smaaknuances zijn aan u!

Bekijk de recepten

Pavlova

De pavlova is een taart gebaseerd op meringue en een klassieker uit de Franse keuken. De combinatie van meringue, ijs en fruit is een meer dan waardige afsluiter van een feestelijk menu.

Bekijk de recepten

Cognac & sigaren

Cognac en een sigaar; een klassieke combinatie die in iedere maffiafilm niet misstaat. Met deze Godet Cognacs in combinatie met eetbare sigaren geeft u het diner een extra feestelijk tintje!

Bekijk de recepten

FoodXperience

FoodXperience

FoodXperience

Magisch vakmanschap

Magisch vakmanschap

Magisch vakmanschap

Voor een ultiem feestelijk menu laten we ons inspireren door absolute vakspecialisten met hun unieke kennis en verhalen. Van slager tot visser, van sommelier tot patissier en van avantgardische tot klassieke chef.

Avant-gardische gastrobites

Een magische start van het feestmenu met een unieke smaakbeleving die niet te evenaren is! Smaken die uw gasten verrassen en die ze nieuwsgierig maken naar het volledige menu. Niet met grote gerechten, maar juist met gastromische bites als ‘avant-gardische’ start. We hebben het hier over ‘nieuwe amuses’. Eenvoudig te pakken met twee vingers, in één keer te eten en bomvol smaak. De chefs van De Librije én onze FoodXperience chefs inspireren u graag met deze gastrobites voor een avant-gardische start.

ALT

De Librije

Jonge chefs met een vernieuwende blik op de gastronomie; waar kan dat nou beter dan bij De Librije? Chef Nelson Tanate en sous-chef Noah Wynants presenteren hun 'mondvermaakjes': kleine hapjes bomvol smaak die in één keer te pakken en te eten zijn.

Bekijk recepten

ALT

FoodXperience chefs

Gastrobites, ofwel kleine luxe snacks om een feestmenu mee te beginnen. We vroegen onze FoodXperience chefs naar hun ultieme recepten én tips. Met hun creaties brengt u gegarandeerd de magie naar de tafel van uw gasten.

Bekijk recepten

Culinary Team NL

Culinary Team NL neemt namens Nederland deel aan internationale kookwedstrijden. Vanuit de connectie van Het Gastronomisch Gilde met de World Association of Chefs Societies gooien onze chefs van eigen bodem internationaal hoge ogen. Speciaal voor HANOS creëerden zij een feestelijk menu.

Lees meer

5 gangen groentemenu

Executive Chef Jonathan Zandbergen werkt al sinds 2015 voor Hotel-Restaurant Merlet in Schoorl en weet gasten te verrassen met verbluffende gerechten. Hij geeft ons een kijkje in zijn keuken en tovert een vijf-gangen groentemenu op tafel! Laat u inspireren door zijn recepten.

Bekijk de recepten

Patisserie verleiding en traktaties

Tijdens de feestdagen kan alles en de verwachtingen van gasten zijn extreem hoog. Patisserie is zeker in deze periode bij uitstek hetgeen waarmee gasten verrast kunnen worden. Ontdek de recepten van Hidde de Brabander, bekijk zijn masterclass en laat u inspireren door zijn boeken.

Lees meer

Meer inspiratie in onze vestigingen

Bezoek voor meer culinaire inspiratie voor de feestdagen uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten en de meest geschikte producten voor uw kaart.

Uw dichtstbijzijnde vestiging