• HANOS Courant 24

  De HANOS Courant 24 staat boordevol interessante aanbiedingen. Zowel op vers, food als non-food. Kom dus snel naar uw HANOS-vestiging en profiteer direct. De acties in de Courant zijn geldig van 15 t/m 28 november 2021. In de folder vindt u een voorproefje van ons gevarieerde aanbod. Lees snel verder.

  Geldig van 15-11-2021 t/m 28-11-2021
 • HANOS Courant 24 Non-food

  Van keukenmachine tot het mooiste servies en van de beste pannen tot aan alles voor uw interieur. De HANOS non-food folder staat weer bomvol mooie aanbiedingen. Deze speciale acties zijn geldig van 15 t/m 28 november 2021. Bekijk alle acties, bezoek uw HANOS-vestiging en profiteer direct.

  Geldig van 15-11-2021 t/m 28-11-2021
 • Kerstpakketten brochure 2021

  De HANOS kerstspecialisten stellen ieder jaar met veel plezier en gevoel voor sfeer kerstpakketten samen voor bijzondere werknemers of loyale relaties. Ze weten al 45 jaar precies hoe een kerstpakket een blijk van waardering wordt en hoeveel vreugde het openen van één van onze kerstpakketten biedt. In de brochure bekijkt u onze kant-en-klare kerstpakketten en leest u meer over het zelf samenstellen van pakketten. Maak van uitpakken een feest!

  Geldig van 01-11-2021 t/m 31-12-2021
 • Inspiratiemagazine Feestdagen 2021

  De laatste maanden van 2021 zijn aangebroken. Gastronomisch gezien een feestelijke periode waarin we extra mogen uitpakken met de mooiste ingrediënten en recepten in een stijlvolle setting. Hét moment om u te inspireren door middel van dit feestdagenmagazine. De acties in het magazine zijn geldig van 1 november t/m 31 december 2021.

  Geldig van 01-11-2021 t/m 31-12-2021
 • Sint special 2021

  Bij HANOS vindt u een uitgebreid Sinterklaas-assortiment. Van chocoladeletters en speculaas tot strooigoed en holfiguren. In de Sint special 2021 bekijkt u een greep uit ons assortiment. De acties in de special zijn geldig van 1 november t/m 6 december 2021.

  Geldig van 01-11-2021 t/m 06-12-2021
 • Inspiratiemagazine najaar

  In dit najaarsmagazine vindt u volop producten, recepten en verhalen waarmee we u informeren én inspireren. Zo proefden we Amerikaanse wijnen, gingen we aan de slag met kool, in gesprek met fermentatiespecialist Christian Weij, maakten we kennis met jong talent en ‘kaasmeisje’ Rianne Slotboom. Uiteraard mag wild en gevogelte ook dit seizoen niet ontbreken. Dit jaar inspireren onze FoodXperience chefs u ook met vegetarische varianten op ons tam én wild najaarsassortiment. Verder bieden we u natuurlijk de leukste wannahaves en kijken we alvast vooruit naar Halloween. Kortom, een magazine bomvol inspiratie.

  Geldig van 06-09-2021
 • Culinaire convenience collectie

  Met de voorbereide producten van HANOS bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Onze bereide producten komen uit eigen productie en van partners die uitsluitend werken met ingrediënten van topkwaliteit; ambachtelijk en met liefde bereid. Met onze basisproducten kunt u zich onderscheiden, want wij zorgen continu voor aantrekkelijke en vernieuwende ingrediënten voor uw gasten.  u de mogelijkheid om een gerecht te serveren met een geheel eigen structuur. Alle producten hebben een perfecte garing. Het enige wat u hoeft te doen is het ingrediënt te regenereren. Met uw creativiteit maakt u er uw gerecht van.

  Geldig van 06-09-2021
 • Wildbrochure

  HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Nergens in Europa vindt u een vergelijkbaar assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur. En daar zijn wij trots op!  Naast ons verse assortiment hebben we uiteraard ook een bijzonder breed assortiment aan wildgerelateerde producten beschikbaar. Voor elke keuken en voor elke inslag bieden wij de mogelijkheid om te kunnen werken met wild en gevogelte. Maak kennis met het hele assortiment wild in onze wildbrochure.

  Geldig van 06-09-2021 t/m 01-04-2022
 • HANOS Wereldwijnen 2021-2023

  Wijn is voor HANOS een passie waar we elke dag volop mee bezig zijn. Wij zorgen ervoor dat u op elk moment een keuze kunt maken uit een prachtig assortiment wijnen, waarmee u uw persoonlijke wijnkaart kunt samenstellen. In deze brochure vindt u een greep uit ons met zorg samengestelde assortiment. In onze groothandels vertellen we u graag persoonlijk meer over deze mooie wijnen.

   

  *Assortiment kan afwijken in de Belgische vestigingen.

  Geldig van 14-08-2021 t/m 31-12-2023
 • Kaja Collectieboek 2021

  Onze partner Kaja Interieurs is een waardevolle interieurpartner voor sectoren in (of aanverwant aan) de hospitality of horecabranche. Want een thuisgevoel voor uw gasten, creëert u niet alleen met het neerzetten van een aantal mooie, functionele of ergonomische meubelen. Dat draait om gevoel, prettige gastbeleving, goed doordachte routing, gezonde keuzes en optimaal gebruikersgemak. Welke beleving u uw gasten mee wilt geven, dat bepaalt u. Hoe u deze beleving optimaal tot leven laat komen in uwomgeving, daar helpt Kaja Interieurs graag bij. Bekijk het collectieboek 2021 en laat u inspireren!

  Geldig van 01-08-2021 t/m 31-12-2021
 • Inspiratiemagazine Zomer 2021

  Deze zomer gaan we samen naar buiten. We genieten van elkaars gezelschap en maken van elk moment een feest. We maken van het terras deze zomer hét centrale punt. Met feestelijke zomerse hapjes en gerechten creëren we buiten extra beleving. Bijzondere situaties prikkelen de creativiteit en stimuleren ons tot nieuwe ideeën. Ze halen het beste in ons naar boven. Wij hebben zin in de zomer! Bekijk alle acties en inspiratie in ons inspiratiemagazine Zomer 2021.

  Geldig van 14-06-2021
 • Inspiratiemagazine Voorjaar 2021

  Het voorjaar is dé frisse start waar wij en de horeca zo naar uitkijken. Een geweldig moment waarop het voorjaarsassortiment weer volop verkrijgbaar is in onze groothandels. Asperges, lamsvlees, frisse kruiden, seizoensgroenten en veel meer. Lees er alles over in het magazine.

  Geldig van 05-04-2021
 • Inspiratiemagazine Winter 2021

  In dit eerste magazine van 2021 vindt u volop seizoensinspiratie voor de winter, de mooiste Valentijnsrecepten en recepten van onze FoodXperience chefs. Ook kijken we naar bijzondere lokale producten uit Nederland en België, gaan we op wijntour door de Languedoc-Rousillon, bekijken we trends voor 2021 en nog veel meer. Lees snel verder en laat u inspireren!

  Geldig van 08-02-2021
 • Whisky van de maand - 2021

  De ‘whisky van de maand’ is in samenwerking met onze liquoristen geselecteerd uit ons aanbod malt whisky’s. En dat aanbod is enorm. Uit Schotland, Ierland, Taiwan om maar wat te noemen. De liefhebber van Whisky zal zich helemaal thuis voelen in een HANOS vestiging. Een klein voorproefje kunt u alvast vinden in deze brochure.

  Geldig van 01-01-2021 t/m 31-12-2021
 • Likeur van de maand - 2021

  Genieten van lekkere likeur. Dat gebeurt op grote schaal. En dat is ook logisch, want er zijn heel veel verschillende soorten likeur. Met fraaie kleuren en exotische smaken. Voor iedere gelegenheid. Bovendien zijn likeuren een belangrijk bestanddeel voor cocktails. Ons assortiment is dan ook indrukwekkend. We hebben er twaalf voor u uitgelicht in deze folder.

  Geldig van 01-01-2021 t/m 31-12-2021
 • Gin van de maand - 2021

  Iedere maand bieden wij u een mooie gin aan uit ons ruime assortiment. Leek gin een aantal jaren geleden een kortstondige hype, inmiddels is het een zeer gerespecteerd onderdeel van het drankenassortiment. Naast malt whisky is gin op dit moment het snelst groeiende segment. HANOS presenteert u met trots een assortiment met meer dan 250 soorten gin.

  Geldig van 01-01-2021 t/m 31-12-2021
 • Rum van de maand - 2021

  Rum is dé trend van 2021. Rum komt oorspronkelijk uit het Caribisch gebied, maar over de hele wereld zien we een enorme toename van het aantal soorten.  Door gebrek aan regulering en naamgeving is er een groot gamma ontstaan. De gemene deler van rum is de zoete smaak. Elke maand zetten we een speciale rum in de spotlight.

  Geldig van 01-01-2021 t/m 31-12-2021
 • Magazine Feestdagen 2020

  Smaak gaat veel verder dan alleen dat wat uw gasten proeven, ook dat wat ze zien, horen en ervaren draagt bij aan de smaakbeleving. Wij inspireren u graag met ons smaakvolle non-food assortiment, laten u graag kennis maken met onze smaakmakers; van ambachtelijke producenten en gespecialiseerde leveranciers en delen de meest smakelijke recepten!

  Geldig van 23-11-2020
 • HANOS Najaarsmagazine 2020

  Najaarsmagazine 2020

  Wij zijn wild van het najaar! De herfst staat traditioneel in het teken van intense, volle smaken, ingrediënten met prachtige warme kleuren en sfeervol samenzijn. In dit magazine vertellen we u vol enthousiasme over de plekken waar wij onze mooie producten vandaan halen, hoe onze chefs én onze klanten er typische en verrassende herfstgerechten mee maken en waarmee u die fijne najaarssfeer creëert. Na het lezen van dit magazine bent u vast net zo wild van het najaar als wij!

  Geldig van 12-10-2020
 • Comfort food

  Gerechten waarmee u gasten verrast, inspireert én verwent; dit magazine staat boordevol comfort food. Lees het verhaal van ‘the Cuban classic’, een rijkelijk belegde en getoaste sandwich. Vind inspiratie voor kleine hapjes die uit het vuistje worden gegeten, zoals breadsticks en zeewiercrackers. Laat u verrassen door guilty pleasures als friet, pannenkoeken en pizza’s met een twist. Maak van uw desserts kleine kunstwerkjes in een glas. In dit magazine delen onze chefs hun geheimen met u!

  Geldig van 31-08-2020
 • Magazine Voorjaar

  In dit voorjaarsmagazine vindt u veel culinaire inspiratie en recepten. Laat u inspireren door verschillende chefs Nederland en België, zij hebben ter inspiratie prachtige gerechten gecreëerd met producten uit het seizoen. Daarnaast staat dit magazine vol met groene groentes, vegetarische recepten en zilte producten.

  Geldig van 30-03-2020
 • Magazine Wereldse Keuken

  In dit magazine vertellen wij u alles over de keukens van Frankrijk, Italië en Spanje en Azië. Onze culinair specialisten maakten voor elke keuken een selectie van mooie versproducten, geurige kruiden en specerijen, typische vlees- en visbereidingen, heerlijke wijnen en likeuren en handige keukentools. Daarnaast inspireren ze u met passende recepten en koffiespecialiteiten voor elke keuken.

  Geldig van 02-03-2020
 • Magazine Van Gestel

  In het allereerste magazine ‘Van Gestel - een kijkje in de keuken’ geeft onze partner Van Gestel u graag een kijkje in de keukens en het daarbij behorende assortiment apparatuur met de diverse mogelijkheden en toepassingen. In dit magazine maakt u kennis met een tal van projecten die Van Gestel de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, van een horecarestaurant tot een keuken in het onderwijs.

  Geldig van 01-01-2020
 • Magazine Kerst

  De decembermaand staat voor de deur: hét moment om uw gasten nog eens extra te betoveren met een exclusief menu en sfeervol gedekte tafel. Ons Kerstmagazine staat boordevol inspiratie voor de feestdagen. Van oesters tot kobe beef, van Pigeonneau d’anjou tot paddenstoelen, van grappa tot Grand Cru’s en van design servies tot koperen pannen. Rijkelijk omlijst door receptinspiratie.

  Geldig van 02-12-2019
 • Magazine patisserie

  Strakke tartelettes, verfijnde petits-fours, verrassende desserts en heerlijke chocolade; mooie patisserie laat harten sneller kloppen en ogen stralen. Wij laten u graag de eindeloze mogelijkheden van deze zoete wereld zien. In dit magazine vindt u de laatste trends in siliconen mallen en andere materialen, inspirerende recepten en handige tips.

   

  Geldig van 20-10-2019
 • Magazine Najaar/Keuken

  Voor veel chefs is het najaar een favoriet seizoen dankzij de aanvoer van wild, najaarsgroenten met hun aardse smaken, volle wijnen en warme kleuren. U leest daar in dit magazine alles over. Tevens is er een apart keukenkatern in dit magazine. Het belang van een goede keuken en keukenapparatuur in de professionele horeca is duidelijk; zonder valt niet te werken.

  Geldig van 09-09-2019
 • Magazine Casual Dining

  In dit magazine vertellen wij u alles over casual dining. Casual dining positioneert zich tussen het snelle fastfood en het traditionele restaurant, waarbij het draait om een combinatie van beleving, kwaliteit en gemak. Ideaal voor de drukke zomermaanden! Zo leest u bijvoorbeeld alles over ons snelle pasta-concept, fruitige maaltijden en betaalbare bistrowijnen.

  Geldig van 03-06-2019
 • Magazine Verscollectie

  De lente is een mooi seizoen voor de horeca. In dit magazine laten we u kennismaken met ons voorjaarsaanbod, zoals asperges, exotisch wild, reebok en frisse Jersey kazen. We vertellen u de verhalen van St. Lucie, orange wijn, pastel de nata, regio- en wagyu runderen, de tuin van Herbas, de boeren Mathijssen, Zeilstra en Bosma, de Zeeuwse kingfish en nog veel meer.

  Geldig van 08-04-2019
 • Magazine Wereldse Smaken

  Ons culinair team dook voor u de keuken in met geweldige wereldse smaakmakers! Ontdek de extra smaakbeleving, die zij kunnen toevoegen. Ook besteden we aandacht aan de Japanse keuken met ingrediënten als dashi, yuzu en sesam en de kooktechnieken yaki en tempura. Verder leest u over de vele soorten azijn, olijfolie en bloem uit ons assortiment.

  Geldig van 11-03-2019
 • Magazine Kerst 2018

  December is de drukste en mooiste periode voor de horeca. Wij helpen u graag op weg met ons Kerstmagazine, zodat u een goede indruk kunt maken op uw gasten. U leest meer over onze sfeervolle feestcollecties non-food, klassieke vleesproducten (maar ook vis én groenten), smaakvolle kerstrecepten en natuurlijk veel advies over welke wijnen u deze feestdagen schenkt!

  Geldig van 03-12-2018
 • Magazine Patisserie/Kaas 2018

  In ons Patisserie/Kaas Magazine leest u alles over ons assortiment basisingrediënten waarmee u taarten, chocolade en desserts creëert, de toenemende vraag naar lactosevrije en plantaardige roomalternatieven, hét ideale kaasplateau: van witte korstkazen tot blauwaderkazen en van mild naar pittig en verwarmende koffie- en theecocktails.

  Geldig van 22-10-2018
 • Online Tableware Magazine

  Ons unieke tableware assortiment is er een waar we trots op zijn! Van de kleurrijke serviezen tot de trendy glazenseries en unieke bestekconcepten: wij durven te zeggen dat wij alle non-food artikelen hebben om uw gedekte tafel compleet te maken. Gaat u voor de bekende A-merken zoals Serax en Villeroy & Boch of voor het HANOS private label Select Dinnerware?

  Geldig van 12-10-2018
 • Magazine Najaar/Wijn 2018

  Na een hete, droge zomer staat de koele herfst voor de deur. Voor veel chefs is dit een aangenaam seizoen, dankzij de aanvoer van wild en najaarsgroenten met hun aardse smaken, volle wijnen en warme kleuren. We hebben dan ook met veel plezier dit magazine voor u samengesteld. Vol informatie, recepten, tips en inspiratie voor mooie menu’s.

  Geldig van 10-09-2018
 • Zomermagazine 2018

  Bent u ook zo blij met de zomer? Vrolijke bezoekers op uw terras en gasten die tot na zonsondergang blijven zitten en zo uw omzet verhogen. In dit zomermagazine vindt u dan ook volop inspiratie, tips, recepten en cocktails voor uw terraskaart. Veel leesplezier! Wilt u meer weten over onze producten en service, breng dan een bezoek aan een van onze groothandels.

  Geldig van 30-07-2018
 • Magazine Vlees 2018

  In het eerste vleesmagazine van HANOS, leest u alles over het kwalitatieve vlees van onze (inter)nationale leveranciers en verblijden wij u met de lekkerste recepten! En daarbij houden we natuurlijk ook rekening met de vegetariërs onder ons. Vlees of geen vlees; dit magazine biedt in beide gevallen heel veel leesplezier. Een ware inspiratiebron.

  Geldig van 04-06-2018
 • Magazine Vis 2018

  Wij hebben u ontzettend veel te vertellen over de schatten uit de zee! Naast de verse vis, schaal- en schelpdieren besteden we ook aandacht aan het groen uit de zee: wieren en zeegroenten. Steeds meer chefs ontdekken deze ontdekken deze gezonde en uiterst smakelijke natuurproducten. Dit magazine presenteert alle heerlijkheden van het zilte nat!

  Geldig van 09-04-2018
 • Magazine Voorjaar 2018

  De lente staat voor de deur! Bent u al bezig met de menukaart voor het voorjaar? In ons eerste magazine van 2018 vindt u volop inspiratie. Zo vertelt de chef over viooltjes, de kaasinkoper over Hollandse buffelmozzarella en de vinoloog over Roemeense wijnen. Dit magazine bereidt u prima voor op de mooie én lange dagen die voor ons liggen.

  Geldig van 26-02-2018
 • Magazine Iron Chef 2017

  In de professionele keuken wordt de rol van technologie steeds groter. De ontwikkelingen hierin gaan ook razendsnel. Het ene apparaat is nog niet op de markt of de concurrent komt met een nét iets geavanceerder type. In dit magazine Iron Chef gaan we dieper in op de technische aspecten van het professionele koken met veel informatie, tips en bereidingen.

  Geldig van 31-12-2017
 • Magazine Kerst 2017

  Voor u ligt alweer het laatste HANOS-magazine van 2017. Last but not least. December is voor ons altijd een mooie periode om u te inspireren met en te informeren over ons prachtige en veelzijdige assortiment. Dit magazine staat vol feestelijke recepten, heerlijke koffie- en theespecials, lekkere wijnen in alle prijsklassen en nog veel meer.

  Geldig van 04-12-2017
 • Magazine Kaas 2017

  Dit magazine staat in het teken van kaas, kaasmakers én kaasbegeleiders. Van parels uit Nederland en België tot geaffineerde kazen van topkwaliteit. Onze culinair specialisten combineren kaas met gels en maken heerlijke begeleiders voor op het plateau. Uiteraard mag een fijne selectie geaffineerde kazen niet ontbreken. Onze huisaffineur Hennart neemt u mee.

  Geldig van 06-11-2017
 • Magazine Patisserie 2017

  Laat u meevoeren in de betoverende wereld van patisserie. Ons culinair team heeft de mooiste desserts en friandises voor u bereid. Patisserie Hidde de Brabander laat bovendien stap voor stap zien hoe u de perfecte makaron én nougat maakt. Ook zijn we te gast bij familie Van Wees die al generaties lang excellente esprits distilleert. Lees dus snel verder!

  Geldig van 06-11-2017
 • Magazine Najaar 2017

  De Najaarsuitgave van het HANOS Magazine staat boordevol innovaties, recepten, delicatessen en verse seizoensproducten. Met ons uitgebreide aanbod veranderen uw zomergerechten in een handomdraai in heerlijke herfstcreaties. Denk aan wild, een rijk poeliersaanbod, appels & peren en bijzondere streekbieren. Wat heeft u toch een heerlijk vak!

  Geldig van 11-09-2017
 • Magazine Zomer 2017

  Ons nieuwste magazine staat boordevol zomerse inspiratie waarmee u gegarandeerd een glimlach bij uw gasten tevoorschijn tovert. Van bijzondere manieren om een cocktail of dessert te serveren tot nieuw assortiment met een Mexicaans tintje en smaakmakers uit het Midden-Oosten. Het bladeren door dit magazine voelt als wandeling door een zomerse setting.

  Geldig van 19-06-2017
 • Magazine Wijn 2017

  Onze wijninkopers zijn voortdurend op zoek naar veelbelovende noviteiten in Europa én andere wijncontinenten. De resultaten van deze speurtocht vindt u terug in dit magazine. We informeren u over ons uitgebreide assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Van scherp geprijsde huiswijnen tot exclusieve Grandcru’s. Niets dan lof voor de besvrucht van de wijnstok. 

  Geldig van 18-06-2017
 • Magazine Voorjaar 2017

  In dit magazine staan wij stil bij de lente. Een fijn seizoen voor de horeca. De natuur ontluikt en de groene, jonge voorjaars-groenten kunnen geoogst worden. Het is de periode van asperges, de grüner veltliner, frisse vissalades, Pasen, kalfsvlees, limoen en ijs. Ruik de lente, proef het voorjaar. Lees dit magazine en ontdek de culinaire mogelijkheden.

  Geldig van 23-04-2017
 • Magazine Kerst 2016

  Speciaal voor u: een inspiratiemagazine voor kerst met meer dan 80 pagina's vol mooie ingrediënten, feestelijke wijnen en verrassende menusuggesties. De kerst is voor de horeca een heerlijke tijd. Culinaire hoogtijdagen waar vooral uw klanten optimaal van profiteren. Alhoewel; het plezier van de bereidingsfase mag niet onderschat worden. En dat begint hier.

  Geldig van 21-11-2016