Culinaire inspiratie bij HANOS

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel, u vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Ontdek de actuele thema’s of maak hieronder direct een keuze en lees meer over onze concepten, inspireerde klantverhalen, culinaire inspiratie per thema of onze activiteiten & masterclasses.

Inspiratie en recepten voor de zomer

Zin in de zomer!

Deze zomer gaan we samen naar buiten. We genieten van elkaars gezelschap en maken van elk moment een feest. We maken van het terras deze zomer hét centrale punt. Met feestelijke zomerse hapjes en gerechten creëren we buiten extra beleving. Bijzondere situaties prikkelen de creativiteit en stimuleren ons tot nieuwe ideeën. Ze halen het beste in ons naar boven. Wij hebben zin in de zomer!

Laat u inspireren


Actueel voor u als horecaondernemer

Duurzame disposables

Verbod op plastic wegwerpartikelen

Per 3 juli 2021 geldt in de EU een verbod op plastic wegwerpartikelen, zoals rietjes, borden en bestek. Ook drank- en voedselverpakkingen van piepschuim en andere dunne plastic zakjes worden verboden. Voor u als horecaondernemer betekent dit dat u moet omschakelen naar een alternatief voor plastic wegwerpartikelen. Wij hebben de alternatieven voor u op een rij gezet.

Bekijk duurzame disposables

Statiegeld op petflessen

Statiegeld op kleine petflessen

Op 1 juli 2021 gaat een nieuw statiegeldsysteem in. Vanaf dat moment wordt ook statiegeld geheven op kleine plastic flessen van frisdranken en waters (petflessen). Dat brengt natuurlijk veel veranderingen met zich mee - voor HANOS, maar ook voor u. De belangrijkste veranderingen zetten we voor u op een rij.

Lees meer


Outdoor Cooking

Professioneel barbecueën

Beleef de momenten die het terras zo speciaal maken. Juist deze zomer is het terras dé plek waar we gasten zo graag ontmoeten. Hier beleven we het gloeien van de houtskool in de grills, de geur van roosteren & grillen, het klinken van ijsblokjes in de glazen en de schaterlach van een gast. Met outdoor cooking maakt u van uw terras een nog meer bijzondere plek.

Ontdek het aanbod

Mosselen

Mosselen

De beste producten komen misschien wel van eigen bodem. Dat geldt zeker voor onze Zeeuwse mosselen. Het is weer volop seizoen en natuurlijk zijn de mosselen in grote aantallen bij HANOS verkrijgbaar. Een geliefd product vanwege de kenmerkende fris-zoete smaak, stevige bite en natuurlijk erg leuk om op het terras te serveren. Voor het serveren van mosselen vindt u alle mogelijkheden bij HANOS. Laat u inspireren!

Laat u inspireren

Hollandse Nieuwe

Hollandse Nieuwe

De Hollandse Nieuwe is weer volop bij HANOS verkrijgbaar, maar ook alles dat u nodig heeft om de haring op de juiste wijze te presenteren. Denk aan: lekkere dillesaus, uitjes en augurkenblokjes tot verschillende dranken die goed passen bij de romige, ziltige smaak van de vettige haring. Laat u daarnaast ook inspireren door verschillende haringrecepten om uw gast tijdens het haringseizoen mee te verrassen!

Bekijk het aanbod

Geheim van de Pizza Napoletana

Alles voor uw professionele pizza

Bij HANOS vindt u alles voor een professionele Italiaanse pizza: de allerbeste ingrediënten rechtstreeks uit Italië, professionele pizzaovens, goed advies en volop inspiratie voor de bereiding van uw pizza. We laten u graag kennismaken met ons assortiment en geven een aantal 'pizzageheimen' open.

Lees hier meer

Thuismenu | HANOS

Bezorgen en afhalen

Binnen de huidige maatregelen is bezorgen en afhalen een oplossing om omzet te blijven draaien. Bij HANOS vindt u alle benodigdheden voor uw thuismenu. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.

Alles voor uw thuismenu

Volg een online workshop of masterclass

Livestreams workshops & masterclasses

Laat u inspireren! Een aantal workshops & masterclasses vinden doorgang via een livestream. Zo kunnen we u op afstand blijven inspireren. Bekijk de geplande livestreams en zet de data alvast in uw agenda.

Bekijk livestreams terug

Livestreams | HANOS

 

CONCEPTEN

FoodXperience

FoodXperience

Hét platform van HANOS voor inspirerende recepten, bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips&tricks en de laatste horeca-evenementen.

Ga naar FoodXperience

Ik kook bewust

IK KOOK BEWUST

Ons concept IK KOOK BEWUST helpt u met het kiezen voor producten die in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij zijn. 

Ontdek IK KOOK BEWUST

Coffee & Tea Experience

Coffee & Tea Experience

Met ons concept Coffee & Tea Experience bieden we u een totaaloplossing op het gebied van koffie en thee. De smaken, kopjes, koffie- en theekaarten. We regelen alles voor u.

Ga naar Coffee & Tea Experience

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst, laat u inspireren.

Bijvoorbeeld het verhaal van Restraurant Oxalis in Wervershoof.

Lees alle klantverhalen

INSPIRATIE PER THEMA

ban_inp_smaken_seizoen_champignon_1910_747x498.jpg

Het product

Aan de slag met vis, wild of bier? Hier vind u alle inspiratie per productgroep: vers, non-food, food en dranken.

Bekijk productinspiratie

ban_inp_smaken_seizoen_pompoen_1910_747x498.jpg

Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Bekijk alle smaken

ban_mag03_bites_werelds_1905_747x498.jpg

Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Bekijk thema's en specials