Culinaire inspiratie bij HANOS

HANOS is meer dan een internationale horecagroothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Ontdek de actuele thema’s of maak hieronder direct een keuze en lees meer over onze concepten, inspirerende klantverhalen, culinaire inspiratie per thema of onze activiteiten & masterclasses.


Op & top voorjaar!

Enthousiast en met een frisse wind duiken we het voorjaar in. Vol energie gaan we aan de slag met typische voorjaarsingrediënten met delicate smaken en krokante texturen. We zitten vol inspiratie en staan te trappelen om onze ideeën te delen.

Laat u inspireren

Professioneel buiten koken

Alles voor professioneel buiten koken

De temperaturen stijgen en de eerste zonnestralen doen weer intrede in ons land. We gaan weer massaal het terras op! Buiten is waar het gebeurt, waar u de aandacht van uw gasten trekt, zodat uw terras dé hotspot van dit seizoen wordt. Wij bieden u dit seizoen alle inspiratie voor buiten koken!

Lees meer

UITGELICHT

Streetwise gastronomie

De smaak van het Midden-Oosten is ongekend. Samen met vakmensen zoals Jigal Krant en Marcel de Leeuw inspireren we u met al het moois dat de Midden-Oosterse keuken te bieden heeft; dat is streetwise gastronomie.

Lees meer

Wannahaves: bijzondere en nieuwe producten

De inkopers van HANOS zijn doorlopend op zoek naar bijzondere en nieuwe producten. Bekijk de laatste wannahaves speciaal voor u geselecteerd door onze specialisten. Laat u inspireren!

Bekijk wannahaves

Verrassende kitchen tools en recepten

Met de leukste tools inspireren onze chefs u met verrassende bereidingswijzen en recepten. We vroegen onze culinair adviseurs naar hun favorieten en dat pakte spectaculair uit.

Ontdek tools en recepten

Terras shop

Alles voor de optimale beleving voor uw terras

Nog nooit was de behoefte aan de gezelligheid van het terras zo groot. We helpen u graag om een gastvrij en sfeervol terras in te richten. Bekijk direct het assortiment of ontdek per onderdeel het aanbod.

Bekijk Terras Shop

Vega(n) shop

Speel in op de groeiende vraag naar plant-based gerechten en zet vegan en/of vegetarische gerechten op uw kaart! Juist deze manier van bereiden geeft u als horecaondernemer de kans om gerechten met een creatieve insteek te serveren. In onze vega(n) shop vindt u alles om uw klanten een verantwoorde plant-based keuze te bieden.

Bekijk het aanbod

Speciaalbier shop

De markt voor speciaalbier is de laatste jaren overspoeld met de meest bijzondere speciaalbieren. Met zoveel verschillende soorten helpen wij u daarom graag op weg om deze zoveel mogelijk te benutten. Ontdek het assortiment per biersoort en lees hoe speciaalbieren het beste met uw gerechten te combineren zijn.

Naar de speciaalbier shop

Culinaire convenience shop

Met de voorbereide producten van HANOS bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Onze bereide producten komen uit eigen productie en van partners die uitsluitend werken met ingrediënten van topkwaliteit. Het enige wat u nog hoeft te doen is het ingrediënt te regenereren. Met uw creativiteit maakt u er uw gerecht van.

Bekijk convenience shop

Volg een workshop of masterclass

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf!

Bekijk de evenementen

Livestreams | HANOS

CONCEPTEN

FoodXperience

FoodXperience is hét platform van HANOS voor inspirerende recepten, bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips&tricks en de laatste horeca-evenementen.

Ga naar FoodXperience

IK KOOK BEWUST

Ons concept 'IK KOOK BEWUST' helpt u met het kiezen voor producten uit ons assortiment die altijd aan drie pijler voldoen: in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij.

Ontdek IK KOOK BEWUST

Coffee & Tea Experience

Met ons concept Coffee & Tea Experience bieden we u een totaaloplossing op het gebied van koffie en thee. De smaken, kopjes, koffie- en theekaarten. We regelen alles voor u.

Ga naar Coffee & Tea Experience


INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

HANOS omarmt ondernemerschap. Wij stellen alles in het werk om ondernemers in de horeca en gastvrijheid te inspireren en zo hun business te versterken. Om in een snel veranderende wereld te kunnen overleven, laat staan succes te boeken, moet je durven kiezen. Want alleen met gedurfde keuzes creëer je onderscheid. Daarom hebben we voor u een aantal inspirerende verhalen van klanten en partners op een rijtje gezet. Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst.

Lees alle klantverhalen

HANOS klantverhalen


INSPIRATIE PER THEMA

Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Bekijk alle smaken

Het product

Aan de slag met vis, wild of bier? Hier vind u alle inspiratie per productgroep: vers, non-food, food en dranken.

Bekijk productinspiratie

Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Bekijk thema's en specials