Kaja Interieurs

Kaja Interieurs

Interieurwensen tot leven laten komen, dat is de passie van Kaja Interieurs. Kaja geeft interieurs een eigen karakter en sfeervolle uitstraling. Kies voor een stijl met gebruik van hout en lichte tinten of ga voor stoer industrieel met duidelijke contrasten. Alle stijlen, kleuren en materialen behoren tot de mogelijkheden. Kaja biedt daarbij een breed assortiment aan zowel indoor- als outdoor meubilair. Een unieke tafel als eyecatcher of juist basic stoelen, Kaja zorgt voor ontwerp, realisatie, begeleiding of verzorging van een compleet interieurproject. Laat u inspireren!

Meer over Kaja

Van Gestel & Studio Senses

Kaja werkt nauw samen met Van Gestel en Studio Senses. Van Gestel Grootkeukentechniek kan uw helpen met de volledige inrichting van uw keuken, waarbij rekening wordt gehouden met alle gewenste functionaliteiten. Studio Senses is hét experience center waar beide samenkomen en waar u terecht kunt voor een professionele sfeer- en smaakbeleving


 

Projecten | Kaja Interieurs

Bekijk door Kaja gerealiseerde projecten.

Over Kaja | Kaja Interieurs

Lees meer over Kaja Interieurs.

Afspraak maken | Kaja Interieurs

Lees hoe Kaja in 5 stappen het perfecte ontwerp voor u creëert.

Catalogus | Kaja Interieurs

Doe online inspiratie op in de laatste magazines van Kaja.

Offerte aanvragen | Kaja Interieurs

Bekijk de nieuwste collectie van Kaja.

Aanmelden nieuwsbrief | Kaja Interieurs

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kaja.


Wilt u ook toegang krijgen tot de producten en concepten van onze partners, maar bent u nog geen klant van HANOS? Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd registreert u zich eenvoudig als klant en krijgt u toegang tot ruim 80.000 artikelen en 20 HANOS-vestigingen.

Klant worden