Studio Senses

Studio Senses

Laat u inspireren!

Studio Senses is hét experience center voor een professionele sfeer- en smaakbeleving. Interieur, inrichting en identiteit staan hierbij centraal. Specialisten van Studio Senses laten u in één van de vier vaste centra vanuit verschillende disciplines graag ervaren wat de mogelijkheden zijn voor binnen, buiten en in de keuken. Bij Studio Senses draait alles om het prikkelen van de zintuigen!

Meer over Studio Senses

Kaja & Van Gestel

Studio Senses werkt hiervoor nauw samen met Kaja Interieurs en Van Gestel Grootkeukentechniek. Kaja kan u helpen bij interieurverzorging van A tot Z, waarbij sfeer en uitstraling een belangrijke rol spelen. Van Gestel kan uw keuken inrichten met alle gewenste functionaliteiten. Als één team gezamenlijk voor het succes van klanten, dat is het idee achter Studio Senses.


 

Studio Senses
Studio Senses
Studio Senses
Keukeninspiratie | Van Gestel Grootkeukentechniek
Studio Senses
Studio Senses
Projectinrichting | Van Gestel Grootkeukentechniek

Wilt u ook toegang krijgen tot de producten en concepten van onze partners, maar bent u nog geen klant van HANOS? Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd registreert u zich eenvoudig als klant en krijgt u toegang tot meer dan 120.000 artikelen en 20 HANOS-vestigingen.

Klant worden