Volop inspiratie voor de winter 2022

Met haar karakteristieke eigenschappen is de winter een hoogstaand gastronomisch seizoen. Het zijn de krachtige ingrediënten en stevige smaken die kenmerkend zijn voor de winter en de karakteristieke bereidingen die passen in dit seizoen. Met de verhalen en het vakmanschap van onze specialisten inspireren we u voor een winter vol karakter.

Laat u inspireren door...

Magazine winter

Inspiratiemagazine winter 2022

In dit magazine vindt u volop inspiratie. Met Adrian Zarzo proefden we de warmte van de Spaanse zon die zich vertaalt in volle rode wijnen én zochten we de mooiste wijn-spijscombinaties. We nemen u verder mee in de beste keuzes voor wintervissen, schaal- en schelpdieren. De inspiratie voor gerechten vindt u in de recepten van JRE chefs. Onze FoodXperience chefs gingen aan de slag met ingrediënten die low & slow bereid worden. Verder vindt u in dit magazine een verrassende selectie winter wannahaves. Ook hebben we in dit magazine de blik vooruit richting Valentijn.

Bekijk het magazine

Karaktervolle smaken

Karaktervolle smaken

Karaktervolle smaken

Het zijn de karakteristieke winterproducten die dit seizoen naar grote culinaire hoogte laten stijgen. De vissen van dit seizoen, krachtige wijnen, winterbieren en de lekkerste ingrediënten om te stoven.

Winter Wannahaves

Winter wannahaves

Onze specialisten selecteerden de mooiste wannahaves passend bij het karakter van de winter.

Bekijk winter wannahaves

Wintervissen

Vissen van de winter

De winter wordt op het gebied van vis ook wel het 'seizoen van de alternatieven’ genoemd.

Lees meer

Valentijn assortiment

Valentijn

Bekijk de mooiste producten voor Valentijn, vol rode kleuren, chocolade, rozen en de heerlijkste dranken.

Bekijk het assortiment

Bezorgen en afhalen

Bezorgen en afhalen

Binnen de huidige maatregelen is bezorgen en afhalen een oplossing om omzet te blijven draaien. Bij HANOS vindt u alle benodigdheden voor uw thuismenu.

Alles voor uw thuismenu

Wintergroenten

Wintergroenten

Onze groenteafdeling staat geheel in teken van winterse smaken, maar welke groenten brengen nou echt het karakter van de winter over?

Bekijk wintergroenten

Sous-vide gegaard

Sous-vide gegaard

Tijd besparen in de keuken? Wij bieden de oplossing! In ons assortiment vindt u verschillende sous-vide gegaarde producten van gastronomische kwaliteit.

Bekijk ons aanbod

Alcoholvrije dranken

Alcoholvrije dranken

Mocktails, 0.0 bieren en wijnen worden steeds populairder. Bekijk het aanbod en laat u inspireren!

Bekijk het aanbod

Winterbier

Winterbieren

Onze specialisten selecteerden perfecte bieren voor deze winter: Kruiden, karamel en kracht staan centraal.

Bekijk de winterbieren

Karakteristieke bereidingen

Karakteristieke bereidingen

Karakteristieke bereidingen

De winter kent haar eigen bereidingen. We besteden veel aandacht aan stoven en low & slow bereidingen, maar ook pakken we uit met Valentijn en inspireren onze FoodXperience chefs u met karakteristieke bereidingen.

han_ban_stoven_mag1747x498.jpg

Low & slow

Stoofgerechten vatten het karakter van de winter misschien wel het beste samen. Ze moeten wat langer in de oven, op het fornuis of sous-vide bereid worden, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Door langzaam te garen op lage temperatuur behouden producten hun natuurlijke sappen en voedingsstoffen en wordt het vlees malser en voller van smaak. Ga deze winter aan de slag en laat u inspireren door:

  • Recepten van onze FoodXperience met wild zwijn, rundersukade en spitskool.
  • Low & slow technieken met rundvlees
  • Alles over stoven

Laat u inspireren

Valentijn

Valentijnsrecepten

Valentijn: de ultieme dag van de liefde! Een moment om in feestelijke setting een beetje extra aandacht voor elkaar te hebben en uitgebreid te tafelen. Laat u inspireren met de mooiste valentijnsrecepten van onze chefs.

Laat u inspireren

Winter koffie

Winter coffee

Onze Coffee Experience barista geeft u graag inspiratie voor winterse koffies! Haar inspiratie haalde ze uit verschillende winterse smaken. Deze smaken komen samen in vier prachtige creaties.

Laat u inspireren

Een verrassend bouquet van bloedsinaasappel met de warme smaken van vanille & witte chocolade

Winters bouquet garni

Onze chefs hebben vier winterse ‘kruidenbuiltjes’ voor u samengesteld met daarbij passende gerechten. Heerlijke smaakmakers voor deze winterse maanden! Van een bouquet met vanille met bloedsinaasappel & witte chocolade tot steranijs met kaneel & zoethout.

Laat u inspireren

Vakmensen met karakter

Vakmensen met karakter

Vakmensen met karakter

Van slager tot wijnkenner en van visspecialist tot onze culinair adviseurs. Het zijn de vakmensen met hun karakter, kennis, achtergrond en verhalen waarmee we u deze winter inspireren.

Masterclass Vis & Seizoen

Masterclass Vis & Seizoen

Tijdens de online masterclass Vis & Seizoen nemen Jakob Doorn & Ronald Oud u mee in de wereld van vis. Voor HANOS vertellen zij u alles over de seizoensvissen van de winter, hierbij te denken aan bijvoorbeeld griet, octopus, zeeduivel en meer.

Bekijk de masterclass

Wijntour Spanje

Spaanse wijnen met Adrian Zarzo en Guus Simons

Samen met absolute specialisten Adrian Zarzo en Guus Simons proeven we de Spaanse zon in de koude wintermaanden.

Lees meer

HANOS Masterclasses

Laat u op afstand inspireren met online masterclasses. Diverse gastronomische vakgebieden en gegeven door de beste professionals. Maandelijks komt er een nieuwe masterclass online welke gratis te bekijken is. Ontdek de aankomende masterclasses en kijk meer dan 30 eerder opgenomen masterclasses terug.

Kijk hier alle masterclasses terug

Meer inspiratie voor de winter

Bezoek voor meer culinaire inspiratie uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u bijvoorbeeld graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten of de meest geschikte producten voor uw drankenkaart.

Uw dichtstbijzijnde vestiging