Ieder culinair seizoen heeft haar eigen beleving. Hoe we een seizoen beleven, wordt mede bepaald door de kenmerkende ingrediënten en passende gerechten. Juiste in de koude winterperiode zoeken we de warmte op, ook zeker in smaak. Een periode waarin u uw gasten de warmte wilt laten proeven, maar ook verrassend wilt zijn. Wat uw gasten proeven, zien, horen en ervaren draagt bij aan de totale beleving. Bij HANOS helpen we u graag om dat te creëren. Samen met u zoeken we de warmte op.
In dit eerste magazine van 2021 vindt u volop seizoensinspiratie voor zowel uw thuismenu als voor de heropening van uw bedrijf. Zo besteden we ruim aandacht aan mooie lokale producten uit Nederland & België. Er is immers zoveel moois dichtbij te vinden. Ook het FoodXperience team is weer met de lekkerste verse seizoensproducten de keuken ingedoken om u te inspireren met verrassende recepten.
Ook kijken we in dit magazine vooruit naar wat dit jaar ons gaat brengen. Hiervoor gingen we onder andere in gesprek met Lise Timmer over culinaire ontwikkelingen en met interieur designer Stefanie Aarninkhof gingen we in gesprek over de laatste ontwikkelingen op het gebied van horeca interieurs. Verder proefden wij wijnen uit de Languedoc-Rousillon en ook bieden we u inspiratie met veel Valentijnsrecepten.
Waar wij warm voor lopen is het creëren van een warm winters gevoel. Het warme wintergevoel is er echter pas nadat echte vakmensen met winterse ingrediënten aan de slag gaan. Wij inspireren u graag ook deze winter met ons assortiment. Zowel op het gebied van food als non-food.
Lees meer
Vanuit de kou binnenkomen in de keuken waar de winterse gerechten uw reuk en smaak betoveren. De geur van kruidige specerijen, de volle en intense smaken en de gezellige sfeer maken van de winter een warme periode. Samen creëren we een nostalgisch warm gevoel.
De winter vraagt om oplossingen om niet alleen binnen de warmte te beleven, maar ook zeker om van buiten te kunnen blijven genieten. Wij laten u graag kennismaken met onze winterse oplossingen zodat u uw gasten kunt blijven bedienen.
Waar wij warm voor lopen is het creëren van een warm winters gevoel. Het warme wintergevoel is er echter pas nadat echte vakmensen met winterse ingrediënten aan de slag gaan. Wij inspireren u graag ook deze winter met ons assortiment. Zowel op het gebied van food als non-food. Laat u meeslepen door onze culinair adviseurs, vinologen, slagers, kaasmeesters, patissiers, barista’s en chefs en doe inspiratie op voor het winterse gevoel dat u wilt creëren.
Speciaal voor de winter kwamen onze FoodXperience chefs bij elkaar. Maak kennis met de chefs en bekijk de winterse recepten die zij voor u hebben gemaakt.
Ontmoet de chefs
Als wijnliefhebber haalt u uw hart op in de Zuid-Franse regio Languedoc-Rousillon. Bekijk de wijnen uit deze regio en laat u inspireren door het gesprek tussen twee echte wijnspecialisten.
Meer over de Languedoc
Stefanie Aarninkhof van Kaja neemt ons mee in de wereld van interieur en de beantwoord de vraag: wat is in deze tijd nou ‘trending’ op het gebied van horeca interieur?
Lees meer over interieur
Wij gingen met Lise Timmer in gesprek over wat we dit jaar kunnen verwachten op culinair gebied. Van meer beleving omtrent bezorg- en afhaalmaaltijden tot ‘ouderwetse’ technieken in een nieuw jasje.
Bij de familie Mas stroomt wijn door de aderen. Na vader Paul wordt zoon Jean-Claude gezien als de pionier uit de “nieuwe” Languedoc. Ontdek meer over deze bijzondere familie en hun wijnen.
Lees het verhaal
Culinair avonturier René Pluijm brengt een ode aan stoven en vertelt speciaal zijn visie én tips: Waar haalt hij zijn stoofinspiratie vandaan? Wat is het beste vlees? En wat is zijn ultieme stooftip?
Barista Stephanie de Dreu maakte verrassende winter coffees. Haar inspiratie haalde ze uit verschillende winterse smaken. Deze smaken komen samen in deze vier prachtige creaties!
Laat u inspireren
De afgelopen tijd hebben we heel veel intressante livestreams georganiseerd. Van cocktails met Tess Posthumus tot patisserie met Hidde de Brabander Heeft u er één gemist? Kijk ze allemaal terug.
Bekijk livestreams
Vanuit de kou binnenkomen in de keuken waar de winterse gerechten uw reuk en smaak betoveren. De geur van kruidige specerijen, de volle en intense smaken en de gezellige sfeer maken van de winter een warme periode. Onze specialisten selecteerden de beste seizoensproducten voor menu’s die de winter extra glans geven. Van in de oven geroosterde wintergroenten tot stoofgerechten en van wild tot volle wijnen. Samen creëren we een nostalgisch warm gevoel.
Onze chefs hebben vier winterse ‘kruidenbuiltjes’ voor u samengesteld met daarbij passende gerechten. Heerlijke smaakmakers voor deze winterse maanden! Van een bouquet met vanille met bloedsinaasappel & witte chocolade tot steranijs met kaneel & zoethout.
Ontdek de winterse smaken
Onze groenteafdeling staat geheel in teken van winterse smaken, maar welke groenten brengen nou echt de warmte naar binnen? Wij maakten een selectie van 5 verrassende wintergroenten die we verwerken in heerlijke gerechten.
Bekijk onze top 5
Stoven is een bereidingswijze die zich bij uitstek leent voor de koudere maanden. Door vlees zacht en traag te garen wordt het heerlijk mals en krijgen kruiden, specerijen en andere smaakmakers de tijd om een verwarmend gerecht vol smaak te vormen.
Alles over stoven
De winterperiode is voor verse vis de beste periode van het jaar. Veel vissen, waaronder de platvis en rondvis, zijn dan op hun best. Dit geldt ook voor veel schelpdieren. Wij lichten graag een bijzondere wintervis voor u uit: de skrei, oftewel winterkabeljauw.
Whisky is een prachtige drank om te drinken tijdens de donkere, koude winterdagen. U leert alles over deze bijzondere drank in onze online masterclass, gegeven door whisky-expert Ronald Anneveldt.
Alles over whisky
Onze specialisten selecteerden 6 volle krachtige wijnen voor de wintermaand, bijvoorbeeld passend bij stoof, wild of kaasfondue, maar ook zonder gerecht heerlijk om te schenken in een glas!
Bekijk de wijnen
De winter vraagt om oplossingen om niet alleen binnen de warmte te beleven, maar ook zeker om van buiten te kunnen blijven genieten. Wij laten u graag kennismaken met onze winterse oplossingen zodat u uw gasten kunt blijven bedienen. Van heel veel mogelijkheden voor thuismenu’s en take away tot alles voor een winterbarbecue.
Binnen de huidige maatregelen is bezorgen en afhalen een oplossing om omzet te blijven draaien. Bij HANOS vindt u alle benodigdheden voor uw thuismenu. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.
Alles voor uw thuismenu
Gasten die komen voor een bak koffie, een salade of een broodje; niet om thuis te nuttigen, maar lekker voor onderweg. Hoe kunt u uw gasten nog meer verwennen? Een goede kop soep is voor u misschien wel dé oplossing. Wij denken graag met u mee en tonen u een aantal oplossingen.
Alles voor take-away soep
Say Cheese! Kaasfondue staat garant voor een gezellig samenkomen voor uw gasten tijdens de donkere winterdagen. De kaasfondue die eens een eenvoudige eenpansmaaltijd van Zwitserse bergherders was, is inmiddels uitgegroeid tot Zwitserlands bekendste kaasgerecht.
Meer over kaasfondue
Tijd besparen in de keuken? Wij bieden de oplossing! In ons assortiment vindt u verschillende sous-vide gegaarde producten van gastronomische kwaliteit. U hoeft het enkel te verwarmen en te voorzien van uw eigen finishing touch!
Bekijk ons aanbod
Zorg voor extra beleving op uw terras door bijvoorbeeld outdoor cooking of een buitenbar. Met uw buitenkeuken of barbecue buiten op het terras laat u uw gasten meegenieten van de sfeer die u hiermee creëert. Bekijk hier ons passende aanbod voor uw winterbarbecue.
Alles voor winterbarbecues
Goede potten en pannen zijn onmisbaar voor een goed stoofgerecht. Deze handige pannen en 'cookers' zijn speciaal ontwikkeld voor trage bereidingen. Hiermee heeft u altijd de juiste oplossing voor stoven.
Bekijk oplossingen
Bezoek voor meer culinaire inspiratie uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u bijvoorbeeld graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten of de meest geschikte producten voor uw bezorgmenu.
Uw dichtstbijzijnde vestiging
HANOS maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. HANOS.nl, HANOS.be en HANOS.de gebruikt functionele, analytische en marketing cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Daarnaast worden door derde partijen tracking cookies geplaatst voor klantfeedback en campagnes. Uw internetgedrag kan door deze derden worden gevolgd door middel van deze tracking cookies. Wanneer u op 'Accepteer cookies' klikt, geeft u toestemming voor het plaatsen van de hierboven beschreven cookies. Wilt u niet alle soorten cookies toestaan of meer weten over cookies? Kies dan voor "instellingen en meer informatie".
Kies uw cookie instelling:
Alle informatie omtrent cookies van HANOS vindt u hier.
Ons beleid inzake cookies HANOS streeft ernaar u open en zo volledig mogelijk te informeren over cookies die worden gebruikt op onze website. Cookies worden door ons gebruikt om uw gebruiksgemak op onze website te verbeteren. Onderstaand vindt u een verdere uitleg over cookies en vergelijkbare technieken, waarvoor ze gebruikt worden en hoe u, indien u dat wenst, kunt afmelden voor cookies.
Wat zijn cookies? Cookies zijn kleine bestanden die op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Cookies kunnen worden gebruikt om vast te stellen of vanuit uw computer verbinding is gemaakt met één pagina op onze website. Alleen de cookie wordt op uw computer geïdentificeerd. Persoonsgerichte gegevens kunnen dan in cookies worden opgeslagen, nadat u hiervoor uw toestemming hebt verleend of dit technisch absoluut noodzakelijk is, bijvoorbeeld om u aan te melden voor een met een wachtwoord beschermde online-functie.
Verschillende type cookies: Cookies welke HANOS gebruikt zijn te verdelen in verschillende soorten:
Als u geen cookies accepteert, kan dit leiden tot beperkingen in de functionaliteit van onze website.
Cookies die gebruikt worden door HANOS Op deze website worden op dit moment onderstaande cookies gebruikt:
Doel
Dit cookie gebruikt HANOS om te onthouden of u de cookiemelding wel of niet gesloten heeft. Zonder dit cookie zal de melding niet gesloten kunnen worden in de toekomst.
Eigenschappen
Deze cookie komt van HANOS.nl, HANOS.be en HANOS.de en wordt na één jaar verwijderd.
Naam
CookiesEnabled
Delen
We delen uw informatie niet met derden.
Met New Relic meten we hoe u HANOS.nl, HANOS.be of HANOS.de gebruikt. Deze gegevens gebruiken we om onze website te verbeteren.
Deze cookie komt New Relic en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
JSESSIONID
NewRelic deelt data met derden.
Met deze cookie wordt de voorkeur voor uw HANOS-vestiging bewaard.
Deze cookie komt van HANOS.nl, HANOS.be en HANOS.de en wordt na viertien dagen verwijderd.
RememberMe
Met deze cookie wordt tijdelijke informatie van uw websitebezoek (sessie) opgeslagen.
Deze cookie komt van HANOS.nl, HANOS.be en HANOS.de en wordt na één sessie verwijderd.
Deze cookie wordt gebruikt voor de authenticatie van verzoeken van ingelogde gebruikers.
accelerator SecureGUID
Deze cookie zorgt ervoor dat gebruikers naar de juiste server met de minste belasting worden geleid op drukke momenten op de website
Deze cookie komt van Amazon en wordt na één uur verwijderd.
AWSELB
Amazon deelt geen anonieme data met derden.
Met Google Analytics meten we hoe u HANOS.nl, HANOS.be of HANOS.de gebruikt. Deze gegevens gebruiken we om onze website te verbeteren.
Deze cookie komt Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
_ga, _gat, _gid
Google deelt geen anonieme data met derden.
Met deze cookie kunnen wij analyseren wat uw laatst bezochte pagina op de website is geweest en op welke pagina u zich nu bevindt.
hanosLas VisitedPage, hanosCurrent Page
Deze cookies ziet welke pagina's u bekijkt. Zo kunnen we u relevante advertenties laten zien.
Deze cookie komt komt van Google en wordt na maximaal 18 maanden verwijderd.
DSID, IDE
Google deelt anonieme data met derden.
Met Usabilla kunnen wij klantfeedback ontvangen van onze klanten. Ook kunnen campagnes getoond worden. Deze cookie zorgt ervoor dat u niet meerdere malen dezelfde campagne ziet. Dankzij deze cookie kunnen wij ook meten hoevaak een campagne is geopend en/of succesvol is afgerond.
Deze cookie komt van Usabilla en wordt na één week verwijderd.
_ga, _gid
Usabilla deelt geen anonieme data met derden.
Als u cookies blokkeert op onze website kunt u deze website nog steeds bezoeken. Het is echter mogelijk dat u niet van alle onderdelen of functionaliteiten van de website gebruik kunt maken.
Wilt u helemaal geen cookies ontvangen? Dan kunt u ook de instellingen van uw internet browser aanpassen om het plaatsen van cookies volledig te blokkeren. Hoe dit gedaan moet worden kunt u vinden in de help functie van uw browser.