Groene pepersaus culinair sous vide
Productomschrijving
Sous-vide bereide groene pepersaus.
Sous-vide gegaarde producten
Sous-vide is een zeer nauwkeurige bereidingstechniek om kleur, structuur en smaak van de ingrediënten te behouden. Met onze lijn sous-vide gegaarde producten bereikt u tijdswinst in de keuken, zonder in te leveren op kwaliteit. De producten worden, eventueel verrijkt met kruiden en specerijen, sous-vide gegaard op lage temperatuur voor een perfecte cuisson. De finishing touch is en blijft aan u!
Bereiden en bewaren
Minimale bewaartemperatuur | 1 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | 7 ºC |
Basissaus (water, kalfsfond (kalfsfond (water, kalfsfond (kalfsbouillon, extracten (gist), tomatenconcentraat, glucose, aardappel maltodextrine, zout, extracten (ui, wortel, champignon, knoflook), verdikkingsmiddel: E471, natuurlijk aroma)), gemodificeerd maiszetmeel, honing, varkensgelatine, verdikkingsmiddel: E472c, E471, E472b), gevogelte fond (water, kippenfond (extracten (kip, gist), maltodextrine, kippenvet, zetmeel, zout, groentenextracten (ui, wortel), citroensap, kruidenextracten (peper, curcuma, lavas)), gemodificeerd maiszetmeel, varkensgelatine, verdikkingsmiddel: E472c, E471, E472b), vleesjus (gemodificeerd aardappelzetmeel, aroma, maltodextrine, zout, suiker, plantaardige olie (zonnebloem), mineraalzout, gegrilde ui, tomatenpuree, verdikkingsmiddel: E415, kleurstof: E150c, extracten (rundvlees)), knoflook in olie (plantaardige olie (zonnebloem), knoflook, zout, suiker, geheel geharde plantaardige olie (raapzaad)), laurierblad, rozemarijn, witte peper, uipoeder), koksroom (room (MELK), zetme
Energie (kJ) | 464,14 |
Energie (Kcal) | 111,98 |
Eiwitten (gram) | 2,27 |
Koolhydraten (gram) | 6,15 |
- waarvan suiker (gram) | 2,35 |
Vet (gram) | 8,08 |
- waarvan verzadigd (gram) | 4,59 |
Vezels (gram) | 0,54 |
Zout (gram) | 1,29 |