Hollandaisesaus culinair sous vide
Productomschrijving
Deze sous-vide bereide Hollandaisesaus heeft een volle, frisse smaak en is klaar voor gebruik. Hollandaisesaus is heerlijk om bijvoorbeeld te serveren bij asperges.
Sous-vide gegaarde producten
Sous-vide is een zeer nauwkeurige bereidingstechniek om kleur, structuur en smaak van de ingrediënten te behouden. Met onze lijn sous-vide gegaarde producten bereikt u tijdswinst in de keuken, zonder in te leveren op kwaliteit. De producten worden, eventueel verrijkt met kruiden en specerijen, sous-vide gegaard op lage temperatuur voor een perfecte cuisson. De finishing touch is en blijft aan u!
Bereiden en bewaren
Minimale bewaartemperatuur | 1 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | 7 ºC |
Water, witte wijn, koksroom (room (MELK), zetmeel), gezouten roomboter (roomboter (MELK), zout), hollandaisesaus (plantaardig vet (palm), tarwebloem (GLUTEN), zout, lactose (MELK), MELKeiwit, smaakversterker: E621, E631, E627, verdikkingsmiddel: E412, voedingszuur: E450, aroma, aardappelzetmeel, conserveermiddel: E262(ii), voedingszuur: E330, specerijen (curcuma, peper, wortelpeterselie), citroensap, maltodextrine, kleurstof: E150c, E160c, extracten (gist), dextrose), basis crème (gemodificeerd aardappelzetmeel, maltodextrine, plantaardig vet (palm), magere MELK, zout, plantaardige olie (zonnebloem), glucosestroop, verdikkingsmiddel: E415, E401, MELKeiwit, stabilisator: E450, E516, E339, aroma, gegrilde ui, caramelsiroop, curcuma), citroensap, zout, groentebouillon (zout, smaakstof (SELDERIJ), smaakversterker: E621, maltodextrine, plantaardige olie (palm, zonnebloem), plantaardig vet (palm), suiker, kruiden en specerijen, tomaat, SELDERIJ, extracten (rozemarijn)), witte peper, curcuma
Energie (kJ) | 310,87 |
Energie (Kcal) | 75,12 |
Eiwitten (gram) | 0,45 |
Koolhydraten (gram) | 2,91 |
- waarvan suiker (gram) | 0,52 |
Vet (gram) | 6,18 |
- waarvan verzadigd (gram) | 3,88 |
Vezels (gram) | 0,13 |
Zout (gram) | 1,17 |