Thee los darjeeling fairtrade

Merk
Mondiano
Verpakking
Zak 200 gram
Artikelnummer
20206770

Productomschrijving

Van oudsher een exclusieve zwarte thee, veel gedronken in Engeland en andere landen van het vroegere Britse rijk. Darjeeling komt uit de streek Darjeeling in de Indiase staat West-Bengalen, onder aan het Himayla gebergte. Een zorgvuldige kweek bezorgt de thee zijn karakteristieke aroma: fruitig, bloemig, licht kruidig en zachter van smaak dan andere zwarte theesoorten. Een bijzondere thee met een eigen karakter. Darjeeling thee heeft haar eigen unieke keurmerk, waardoor de consument deze kwaliteitsthee direct kan herkennen.

Losse thee van mondiano

Mondiano garandeert u premium kwaliteit thee. Van begin tot einde wordt rekening gehouden met mens en milieu. De thee is fair trade gecertificeerd én biologisch. Alleen de beste thee theeblaadjes en kruiden worden geplukt voor deze melanges. Deze losse thee van Mondiano wordt verpakt in mooie zwarte zakken met een luxe uitstraling. De verpakking is hersluitbaar. Hierdoor blijft de thee lang houdbaar en goed van smaak.

Meer over Mondiano

Mondiano gebruikt geen giftige bestrijdingsmiddelen. De bodems van de theeplantages worden niet blootgesteld aan schadelijke pesticiden. De arbeiders gebruiken compost, natuurlijk organisch afval en planten om de bodem te verrijken met de noodzakelijke voedingsmiddelen. Onkruid en schadelijke insecten worden bestreden met natuurlijke technieken als rotatie van verschillende gewassen, mulch (rottend organisch materiaal) en pest-controlling spinnetjes. De biologische grond bestaat uit veel regenwormen en microben die de grond vruchtbaar houden.

Specificaties

Land Sri Lanka
Keurmerken Biologisch / EKO
Fairtrade

Bereiden en bewaren

Ingredienten en voedingswaarden info

Darjeeling 100%

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten