De zoete verleiding

De zoete verleiding

Een wereld van patisserie & desserts

Op 28 mei staat alles bij HANOS Den Haag-Delft in het teken van patisserie. We belichten 'patisserie' in al haar vormen: van zoet en roze tot verfijnd boutique en 'rough'. Verwacht een dag gevuld met masterclasses, proeverijen, de nieuwste trends, producten én meer. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen!


Programma

10:00 - 16:00: Vrije inloop

Ontdek meer dan 50 innovatieve productpresentaties en proeverijen die de nieuwste trends en producten belichten, waaronder de nieuwste siliconen mallen en tools voor patisserie. Eén bruisende plek van inspiratie. Lees hieronder meer over de invulling van deze dag.
↓ Lees meer over het programma

Masterclasses

Gedurende de dag vinden er drie masterclasses plaats. Hiervoor zijn enkele plekken beschikbaar. Meld u hier snel voor aan!
Let op: uw inschrijving is pas definitief nadat u zich heeft aangemeld.

Innovatie & inspiratie door het FoodXperience team

Innovatie & inspiratie door het FoodXperience team

Tijd: 10:30 uur
Patisserie met terminologieën als 'shaven', 'bunnen' en 'spinnen'.


Meld u snel aan

Hidde de Brabander goes rough & brutal

Hidde de Brabander goes rough & brutal

Tijd: 12:30 uur
Roast, toast en spice; een eigentijdse interpretatie van de hedendaagse zoete keuken.

Meld u snel aan

Boutique Patisserie by Bart de Gans

Boutique Patisserie by Bart de Gans

Tijd: 15:00 uur
Perfectie, fine-dine, progressief; een inkijk in stoere én elegante boutique patisserie.



Meld u snel aan

Laat u daarnaast inspireren door...

Signeersessie Frank Haasnoot

Signeersessie Frank Haasnoot

‘WHIP’ is hét receptenboek voor elke banket- en chocoladefan te wereld, van beginners tot doorgewinterde professionals. Een verleidelijke en dynamische collectie van maar liefst 436 pagina’s over gebak, chocolade, ijs, travel cakes en nog veel meer. Ga in gesprek met Frank over het boek en laat het door hem signeren!

Wijn & spirits

Wijn & spirits

Onze sommeliers verzorgen een verfijnde proeverij waarbij een breed scala aan dranken wordt verkend. Van de unieke botrytis cinerea wijnen tot de meest verfijnde likeuren, distillaten en cocktails. Een gevarieerd aanbod, met allemaal één ding gemeen: perfect afgestemd op de zoete tonen van desserts.

Pink pastry

Pink pastry

Laura Grinwis, patissier van HANOS Den Haag-Delft, is een absolute vakspecialist. Met haar spectaculaire creaties weet ze iedereen enthousiast te maken voor haar vak. Ze neemt u mee in een 'Royaal Roze wereld'!

De zoete verleiding

En verder...

  • Meer dan 50 innovatieve productpresentaties en proeverijen
  • De nieuwste trends en producten
  • Kiki Suijkerbuijk van the Dutch Pastry Team

Wij kijken uit naar uw komst!


Meer inspiratie:

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar